Sosyal Medya

Otomobil

Türkiye Finans ve Lastikcim.com’dan online alışverişlerde önemli iş birliği

Hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimiyle hizmetlerini sürekli dijitalleştiren Türkiye Finans, benzer yaklaşımlarıyla uçtan uca bir çözüm sunarak online lastik alışverişini kolaylaştıran Lastikcim.com ile e-ticarete güçlü bir iş birliğiyle adım atmış oldu.

Türkiye Finans ve Lastikcim.com’dan online alışverişlerde önemli iş birliği

 

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle ön plana çıkan Türkiye Finans, “Hızlı Finansman” ürününün ilk online satış entegrasyonunu, kendi dikeyinde Türkiye’nin lider lastik e-ticaret satış platformu Lastikcim.com ile yaparak yeni bir tüketici finansmanıyla online alışveriş anlaşmasına imza attı.

 

Hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimiyle hizmetlerini sürekli dijitalleştiren Türkiye Finans, benzer yaklaşımlarıyla uçtan uca bir çözüm sunarak online lastik alışverişini kolaylaştıran Lastikcim.com ile e-ticarete güçlü bir iş birliğiyle adım atmış oldu.

 

Türkiye Finans, Hızlı Finansman ürününü dijitalleştirerek ve e-ticaret sitelerine doğrudan entegrasyon sağlayarak hem firmalara hem de kullanıcıların faydasına sundu. Türkiye Finans ürünün ilk entegrasyonunu Lastikcim.com ile yaptığı iş birliği ile duyurdu. Türkiye Finans ve Lastikcim.com kullanıcıları web sitesi üzerinden yapacakları alışverişlerindeki tüm ödeme sürecini platformdan ayrılmadan, ek bir prosedüre gerek kalmadan dijital ortamda tamamlayabilecekler.

Hızlı Finansman online kanal entegrasyonları sayesinde e-ticaret ve pazar yeri kanallarına finansal çözüm sunduklarını dile getiren Türkiye Finans Şube Dışı Kanallar Satış Müdürü İsmet Ekincioğlu yapılan imza töreninde konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Türkiye Finans olarak finansman alternatiflerini çeşitlendirmeye ve yeni finansal çözümler sunmaya gayret ediyoruz. Hızlı Finansman ürünümüzü online kanal entegrasyonlarımız ile firmaların web satış kanallarına dahil ediyoruz. E-ticaret de lastik sektörünün öncüleri arasında yer alan Lastikcim.com ile yaptığımız iş birliği sayesinde Türkiye Finans ve Lastikcim.com müşterileri, web sitesi üzerinden yapacakları alışverişlerinde tüm ödemelerini, platformdan ayrılmadan yapmalarının yanı sıra ihtiyaç duydukları finansmandan hızlıca yararlanabilecekler. Şubeye uğramadan tamamen dijital olarak banka müşterisi olma imkânı sağladığımız bu hizmetten müşterilerimiz anında yararlanabiliyor ve kredi kartı limitlerini doldurmadan taksitli satın alma yapabiliyor. Uçtan uca dijital bir altyapı üzerine kurulan iş modellerini bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlayarak, müşterilerimize günlük hayatları içerisinde ek bir süreç yaratmadan hızlı, güvenli ve kolay bir deneyimle sunmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşımın bizleri yakın geleceğin bankacılık dünyası olarak tanımlanan ‘görünmez bankacılık’ seviyesine ulaştıracağına inanıyoruz.”

 

Lastikcim.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Ahmet Erkan ise iş birliğine ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Son dönemde ülkemizde internet üzerinden alışverişin sağladığı rahatlık ve konfor, sadece ufak ürünler için tercih edilen bir seçenek olmaktan çıkarak, insanların tüm ihtiyaçlarını önce internet üzerinde araştırıp, daha sonra satın alma kararı vermeye başladığı bir trend halini almıştır. Birçok global markanın yetkili online satıcısı olan Lastikcim.com, tüketicinin offline kanalda yaşadığı lastik alma deneyimini daha pratik, zahmetsiz ve hızlı bir şekilde sunarak, lastik satın alma deneyimini dijitalleştirilmiş bir platform olarak tüketicinin 7/24 lastik alabileceği bir çözüm sunmaktadır. Türkiye genelinde 500’ün üzerinde anlaşmalı noktası bulunan Lastikcim.com, sadece lastik satışı yapmakla kalmayıp aynı zamanda montaj ve diğer hizmetlerle birlikte uçtan uca bir deneyim sunmaktadır.  2023 yılında ‘Aklın Yolu Lastikcim.com’ söylemiyle başlattığımız yolculuğumuzda, özellikle bu noktaya vurgu yapmayı tercih ettik. Sepet ortalaması yüksek olan lastik, hayati önem taşıyan bir ihtiyaç ürünü olup, doğru yerlerden doğru ürünün alınması büyük önem arz etmektedir. Dolayısıyla, tüketicinin bu önemli ihtiyaç ürününü satın alırken destek olabilmek adına çeşitli ödeme seçenekleri sunmak büyük bir öneme sahiptir. Türkiye Finans’ın online Hızlı Finansman hizmeti, bu ihtiyacı karşılamada kilit bir role sahiptir ve hemen tercih edilmektedir. Bu sayede tüketiciler kredi kartı limitlerini bloke etmeden farklı zamanlarda yapılan kampanyalardan anında yararlanabiliyorlar. Türkiye Finans ile 2024 yılında iş birliğimizin güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz. İki firmanın dijital serüveni tüketicilere yepyeni deneyimler yaşatmaya devam edecektir. ‘’