Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TurkNet, üst yönetimindeki 5 yeni isimle “Maksimum Büyüme” hedefliyor!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil operatörü TurkNet, İnsan ve Kültür, Büyüme, Ürün, Ağ ve Müşteri Operasyonları bölümlerine atadığı yeni genel müdür yardımcılarıyla sürdürülebilir başarı hedefliyor.

TurkNet, üst yönetimindeki 5 yeni isimle ‘maksimum hız’a karşılık ‘maksimum büyüme’ hedefliyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil operatörü TurkNet, İnsan ve Kültür, Büyüme, Ürün, Ağ ve Müşteri Operasyonları bölümlerine atadığı yeni genel müdür yardımcılarıyla sürdürülebilir başarı hedefliyor. Gerçekleştirdiği altyapı yatırımı ve tüketicinin ihtiyacına yönelik ürün ve pazarlama çalışmaları ile 2021 yılında abone sayısını yüzde 55 artıran TurkNet, bu yıl içerisinde kendi altyapısıyla 1 milyondan fazla haneye ulaşmayı hedefliyor.

Özgür İletişim paketiyle kullanıcılarına maksimum hızda sınırsız ve taahhütsüz internet sunan ve geçtiğimiz yılı başarılı bir büyüme ile kapatan TurkNet, üst yönetim kadrosuna 5 yeni atama gerçekleştirdi. Değişen ve büyüyen TurkNet organizasyonundaki yeni üst yönetim pozisyonları aşağıdaki şekilde oldu.

  • Burçak Pak Yılmaz – Müşteri Operasyonundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
    Ersin Özdemir – Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
    Esra Eseroğlu Günay– İnsan ve Kültürden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
    İrfan Gürvardar – Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
    Muhittin Sayın – Ağdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Büyümenin sırrı ‘her yönde yatırım’

Son dönemdeki tüketiciye dönük pazarlama, satış ve satış sonrası çalışmalarının yanına altyapı yatırımlarını, kurum içi kültür geliştirme ve doğru istihdam yaklaşımlarını ekleyen TurkNet, Türkiye’deki operatörler arasında benzersiz bir büyüme performansı yakaladı. Gerçekleştirdiği 141 milyon TL’lik altyapı yatırımları sayesinde 2020 ve 2021’de Ar-Ge’ye en çok yatırım yapan ilk 250 şirket arasına giren yeni nesil bağımsız operatör, 2020 yılı sonunda 458 bin olan abone sayısını 2021 yılı sonunda sayısı 707 bin’e çıkartarak yüzde 55 artış yakaladı. Uygun fiyatla kaliteli ve hızlı internet bağlantısı sunan TurkNet’in abone sayısındaki bu artış, gelirlerde yüzde 67 büyüme olarak yansırken, şirketin kendi istihdam rakamlarına da olumlu etki ederek çalışan sayısının yüzde 57 artmasını sağladı.

Tüketicilerin artan ilgisini ve ihtiyaçlarını mümkün olan en iyi şekilde karşılamak için üst yönetime her biri alanında uzman 6 yeni isim atayan şirket, 2022 yılında da bu performansını yinelemek istiyor. TurkNet, 2022 yılı sonunda abone sayısını en az yüzde 35 artırmayı hedefliyor. Şirket ayrıca kendi altyapısı ile Türkiye’de 1 milyondan fazla haneye gigabit hızında fiber internet (GigaFiber) getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Burçak Pak Yılmaz kimdir?

Burçak Pak Yılmaz kimdir?

Burçak Pak Yılmaz, lisans eğitimini ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise Koç Üniversitesi’nde Executive MBA ile tamamladı. ve 1994 yılında MBS Bilişim’de Texas Instruments Software Pazarlama ve Müşteri Destek biriminde iş hayatına adım attı. 1998-2002 yılları arasında Tüm Cevaplar Reklam Ajansı’nın Yönetici Ortağı, ANS Productions ve Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Şirketi’nde Satış ve Pazarlama Direktörlüğü pozisyonlarında görev yapan Pak Yılmaz, 2003’te Bizz-e Bilişim İş Geliştirme Direktörü, 2004’te Yenibiriş İK A.Ş’de Pazarlama, İş ve Ürün Geliştirme Direktörü, Hürriyet İnternet Grubu içinde yer alan TME’de Ürün Geliştirme Koordinatörlü görevlerinde bulunduktan sonra, 2014 yılına kadar Yenibiriş İK Genel Müdürü olarak çalışmalarını sürdürdü. 2014’te Yapı Endüstri Merkezi’nin Genel Müdürü, 2015 yılında ise Content İstanbul Agency’nin Yönetici Ortağı olarak görev yaptı. Burçak Pak Yılmaz, GPTW’de Danışman ve COO pozisyonlarında bulunduktan sonra, 2020 yılında TurkNet’e Stratejik Girişimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı. Pak Yılmaz, 2021’den bu yana TurkNet Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Ersin Özdemir kimdir?

Ersin Özdemir kimdir?

Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 2006 yılında mezun olan Özdemir, aynı yıl TurkNet’te müşteri destek bölümünde çalışma yaşamına başladı ve 2009 yılına kadar ağ mühendisi olarak görevini sürdürdü. 2009-2013 yılları arasında dünyanın en büyük servis sağlayıcılarından T-Mobile Netherlands BV’de Network Design Engineer ve Transport Solution Engineer olarak görev yapan Özdemir, Fix Mobile Convergence, Public Hotspot, Seemless WiFi, OTT Service, 4G gibi uluslararası projelere imza attı. 2013 yılında Türkiye’ye dönen Özdemir, TurkNet’te Network Planning & Infrastructure Manager olarak görev aldı. 2019 yılında Burgan Bank’a Network and Communication Manager pozisyonunda geçiş yapan Özdemir, 2020 yılında tekrar TurkNet’e dönerek Director of Product Management for Corporate, Carrier and Infrastructure Products olarak görev aldı. Özdemir, 2022 yılı itibarıyla Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ediyor.

Esra Eseroğlu Günay kimdir?

Esra Eseroğlu Günay kimdir?

Bilgi Üniversitesi Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Eseroğlu, yüksek lisansını Koç Üniversitesi’nde tamamladı.  2008 yılında meslek hayatına Garanti Bankası’nda insan kaynakları departmanında başlayan Eseroğlu Günay, burada eğitim, performans ve yetenek yönetimi üzerine birçok yeniliğe imza atarak 2015 yılına kadar görev yaptı. Yetenek Yönetimi alanında Türkiye’nin ilk programlarından biri olan “Garanti Yönetim Akademisi” ve “ROI Projesi” ile birçok ulusal ve uluslararası alanda ödüller kazandı. Boyner Grup bünyesinde Boyner-Up ile eğitim, Boyner’de Kariyer Var ile kariyer, Boyner Maraton ile performans yönetimi alanındaki şeffaf ve ölçülebilir sistemleri şirketin ekosistemine dahil ederken, iş ortaklığı konusunda grubun değişim süreçlerini yönetti. Trendyol’un büyüme sürecinde şirketin akademi, iç iletişim, kariyer, işveren markalaması ve performans çalışmalarını yöneten Eseroğlu Günay, 2021 yılında İnsan ve Kültür Direktörü olarak katıldığı TurkNet’teki görevine İnsan ve Kültürden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor.

İrfan Gürvardar kimdir?

İrfan Gürvardar kimdir?

Gürvardar, 2002 yılından bu yana Türkiye’nin önde gelen dijital şirketlerinde web tasarımcısı, proje ve müşteri yöneticisi, ürün müdürü, yaratıcı yönetmen ve ürün direktörü görevlerinde bulundu. BCA Creative ile başladığı kariyer yolculuğu, 2004 yılında katıldığı Netwise-Praksis’te kıdemli web tasarımcısı olarak ve 2007 yılında aynı kurumda proje ve müşteri yöneticisi olarak devam etti. Bu pozisyonda Türkiye’nin önde gelen firmaları için projeler geliştiren ve yöneten Gürvardar, 2008 yılında Sahibinden.com’da Ürün Yöneticisi rolünü üstlenerek, yüksek gelir getiren projeler geliştirdi ve yönetti. Ocak 2012’de itibaren eBay Türkiye’de (GittiGidiyor) Yaratıcı Yönetmen olarak çalışmaya başlayan Gürvardar, Ağustos 2014’te Ürün Stratejisi Direktörü olarak görevlendirildi. Yurtiçi ve yurtdışında rol aldığı projeler, eğitim ve iş tecrübelerinin ardından 2017 yılında Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Gürvardar, 2020 yılında TurkNet’e katılarak Bireysel ve Kobi Ürün Direktörlüğü görevini yürüttü. Gürvardar, 2022 yılı itibarıyla Turknet’te Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Muhittin Sayın kimdir?

Muhittin Sayın kimdir?

Lisans eğitimini ODTÜ’de Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Sayın, Gaziantep Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde ‘Fiber optik haberleşme’ alanında yüksek lisans ve doktorasını yaparak 1999 yılı sonuna kadar aynı bölümde araştırma görevlisi olarak görev aldı. 2000 yılında Ericsson Competence Development Center’da teknik eğitmen olarak transmisyon sistemleri, GSM ve 3G transport şebeke planlama konularında tüm dünyada kullanılan eğitimleri geliştiren ve veren Sayın, 2003 yılında Ericsson’da Akıllı Şebekeler Proje Yöneticisi görevini üstlendi. 2004 yılında Turkcell Radyo Şebeke’ye transmisyon uzmanı olarak katıldı ve burada 2005 yılında Erişim Transmisyon Planlama Takımı’nı, 2007 yılında Transport Şebeke Direktörlüğü’nü kurdu. 2009’da Turkcell Superonline Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Sayın, daha sonra sırasıyla Ericsson, Nokia, Vodafone gibi uluslararası telekomünikasyon şirketlerinde bölgesel ve küresel üst düzey yönetici rollerinde bulundu. Sayın, 2022 yılı itibarıyla sektör deneyimini TurkNet Ağdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürüyor.