Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TÜSİAD SD² ödüllerinde Lenovo Özel Başarı Kategorisi plaketi sahibini buldu!

Teknolojinin öncüsü Lenovo, altın sponsorluğunu üstlendiği TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı’nın (TÜSİAD SD²) 5. Çağrı Dönemi Başarı Hikayeleri’nin açıklandığı törende, Lenovo Özel Başarı Kategorisi için plaketi, Organik Kimya & Cyberwise ortak projesine takdim etti.  

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı’nda Lenovo Özel Başarı Kategorisi plaketi de sahibini buldu

Teknolojinin öncüsü Lenovo, altın sponsorluğunu üstlendiği TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı’nın (TÜSİAD SD²) 5. Çağrı Dönemi Başarı Hikayeleri’nin açıklandığı törende, Lenovo Özel Başarı Kategorisi için plaketi, Organik Kimya & Cyberwise ortak projesine takdim etti.  

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, TÜSİAD’ın, sanayinin dönüşümüne destek sağlamak amacıyla beş yıldır yürüttüğü TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm (TÜSİAD SD2) Programı’nın 5. Çağrı Dönemi Başarı Hikayeleri’nin açıklandığı törende Lenovo Özel Başarı Kategorisi için, Organik Kimya & Cyberwise’ın OT Network Siber Güvenlik başlıklı ortak projesini seçti.

Törenin açılış konuşmalarını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD Dijital Türkiye Yuvarlak Masa Eş Başkanı Perihan İnci yaparken, Lenovo Özel Başarı plaketini Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu takdim etti.

Güçlenen ekosistemin bir parçası

2018 yılında hayata geçirilen ve sanayide dijital dönüşüme bir çözüm olarak kurgulanan TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı (TÜSİAD SD²) altın sponsorluğunu üstlenen Lenovo, global düzeyde de inovasyona önemli ölçüde yatırım yapıyor. Lenovo, TÜSİAD SD² Programı’nın 2021 yılı itibarıyla TÜSİAD SD² Dijital Platformu’na evrilmesiyle daha da güçlenen ekosisteminin altın sponsor olarak bir parçası oldu.

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu Lenovo Özel Başarı Kategorisi hakkında şöyle konuştu:

 “Dijital dönüşüm vizyonuna sahip tüm şirketleri aynı çatı altında buluşturan TÜSİAD SD2 Programı’na Lenovo Türkiye olarak ‘Altın Sponsor’ olmaktan ve güçlenen dijital dönüşüm ekosistemi içerisinde yer almaktan çok mutluyuz. Lenovo Özel Başarı Kategorisi’ne seçilen  projesi için Organik Kimya & Cyberwise’ı ve diğer tüm projelerin katılımcı şirketlerini gönülden kutluyoruz.’’

5. Çağrı Dönemi tamamlanan TÜSİAD SD2 Programı’nın TÜSİAD SD2 Başarı Hikayeleri Töreni’nde başarı kategorileri aşağıdaki şekilde belirlendi:

-Borusan Lojistik & Selvi Teknoloji 

  • Rampa Saha Güvenlik Projesi- Yaygınlaşma Potansiyeli

-Ekoten & B2Metric 

  • Makine Öğrenmesi Duyarlı Veri Ambarı Geliştirilmesi- Sektörel Dönüşüm Potansiyeli

-Organik Kimya & Cyberwise 

  • OT Network Siber Güvenlik- Sektörel Dönüşüm Potansiyeli

-Pınar Online & Basefy  

  • Eticaret Uygulamasında Teknik Geliştirme- Ticarileşme Potansiyeli

-Teksan & Metapax & Miltron

  • Tanklarda Akustik Analiz İle Kaçak Tespiti Yapılması- Katma Değer

Özel Başarı Kategorileri:

  • -Ekoten & B2Metric- SAP Özel Başarı Kategorisi
  • -Organik Kimya & Cyberwise – Lenovo Özel Başarı Kategorisi