Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Ücretli Facebook Aboneliğinin Muhtemel Maliyeti Aylık 10.99$

Ücretli Facebook Aboneliğinin Muhtemel Maliyeti Aylık 10.99$. Tamamen Reklamlardan Arındırılmış Bir Facebook - Premium Facebook için Kaç Para Ödenecek?

Daha Güvenli Bir Facebook için Ücret Ödemeye Hazır mısınız? Neden Ödeyelim?

Ücretli Facebook Aboneliğinin Muhtemel Maliyeti Aylık 10.99$.

En son Cambridge Analytica tarafından gerçekleştirilen gizlilik skandalı ile birlikte bilerek paylaştığımız verilerin değerini, Facebook’un bir anlamda geleceğini ve sosyal ağların ücretli olup olmaması ile ilgili ilginç bir tartışmanın da fitilini ateşlenmiş oldu.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg ABD kongresinde verdiği ifadede; Facebook’un gelecekte ücretli olup olmayacağı ile ilgili bir soruya verdiği cevap gerçekten de dikkat çekiciydi.

Facebook CEO’su gelecekte bir Facebook sürümünün daima ücretsiz olacağını söyleyerek, ücretli Dacebook – paralı Facebook imasında bulunmuştu.

Ücretli Facebook Aboneliğinin Maliyeti

Premium Facebook Ne Kadar Ücrete Mal Olacak?

BuzzFeed News, şirketin mali verileriyle tarandı ve bir Facebook aboneliğinin maliyetinin ne olacağını tahmin etmesini gözler önüne serdi: ayda 11 dolar.

Ücretli Facebook Aboneliğinin Maliyeti

Ücretli Facebook Aylık 11 Dolar !!!

Bu rakam dünyaca ünlü sosyal ağda tamamen reklamlardan arındırılmış bir deneyim elde etmenizi sağlayacak rakam

Bu sayede davranışlarınız etkin olarak son ABD seçimlerinde olduğu gibi yabancı aktörler tarafından kötü niyetli olarak manipülasyona daha az yatkın olacak anlamına geliyor.

Ancak Facebook’u uzun yıllardır kullanan usta kullanıcılar için Facebook’ta olmanın da yavaş yavaş anlamını yitirdiğini söylemek mümkün. Zira bir çok kişinin ilk baktığı Facebook bildirimlerine bakarsanız bir çoğunun sizinle alakalı olmadığını fark edeceksiniz.

Facebook ile ağınızdaki kişiler ile aranızdaki iletişimin giderek azaldığını hissedebilirsiniz. Bu durumda Premium Facebook gibi çözümlere kimler ücret ödemeyi göze alır.

Günün sonunda daha güvenli bir Facebook için Aylık 10.99 dolar ödemeyi göze alır mıyım? bence gerek yok der geçerim ama bu rakamı ödeyecek milyonlarca kişi muhtemel var olacak.