Sosyal Medya

Yazılım

Ücretsiz yedekleme yazılımı “ShadowMaker Free 3.6” yayınlandı!

Ücretsiz yedekleme yazılımı "ShadowMaker Free 3.6" yayınlandı! Clone Hard Drive Windows 7, Fix Windows 10 Reset StuckRestore Previous Version of Windows, Migrate Windows 10, Can't Create Recovery Drive Windows 10, Clone HDD to Smaller SSD

Ücretsiz yedekleme yazılımı, Minitool ShadowMaker’ın ücretsiz sürümü güncellendi!

En İyi Ücretsiz Yedekleme Yazılımları arasında gösterilen MiniTool ShadowMaker, PC’nizi daima en yüksek veri güvenliği seviyesi ile korur!

MiniTool ShadowMaker şunları çözmenize yardımcı olabilir:

  • Clone Hard Drive Windows 7
  • Fix Windows 10 Reset Stuck
  • Restore Previous Version of Windows
  • Migrate Windows 10
  • Can’t Create Recovery Drive Windows 10
  • Clone HDD to Smaller SSD

Ücretsiz Yedekleme ve Klonlama ve Geri Yükleme Yazılımı

Windows ile uyumlu profesyonel bir yedekleme programı olan ShadowMaker, işletim sistemini, tek tek dosyaları ve klasörleri, diskleri ve bölümleri depolama cihazlarına (sabit sürücü, USB gibi harici sürücü, ağ sürücüsü) yedekliyor.

Yedekleme ve senkonizasyon seçenekleri ile dosya koruması için en iyi ücretsiz yedekleme yazılımı olabilir. Olası felaket senaryolarında ise önemli verileri geri yükleme seçenekleri de mevcut.

ShadowMaker Free 3.6’daki Yenilikler Neler?
(Tam yükseltme geçmişini görüntüleyin)

  • Açık dosya ve klasörleri yedekleyin.
  • Açık dosyaları ve klasörleri senkronize edin.
  • NTFS bölümünü 2 MB küme boyutuyla yedekleyin.

Dosyalar / Sistem / Disk Yedeklemesi Ücretsiz Yeni Özellik

Herhangi bir kaza durumunda açık dosya ve klasörleri, sistemi, sabit sürücüleri ve 2 MB küme boyutuna sahip NTFS bölümlerini hızlı bir şekilde yedekleyin.

Dosya SenkronizasyonuYeni Özellik

Dosyaları, klasörleri veya açık dosya ve klasörleri otomatik olarak senkronize ederek, dosyaları aynı ve kullanılabilir olmak üzere iki konumda kaydedebilirsiniz.

Güvenli Sistem Geri Yükleme

İhtiyaç duyulduğunda ücretsiz ve güvenli bir yedekleme kullanarak sistemi harici bir sürücüden önceki durumuna geri yükleyin.

WinPE Önyüklenebilir Ortam Oluşturucu

İşletim sistemini önceki durumuna geri yüklemek için önyüklenebilir ortam (CD / DVD disk, USB flash sürücü veya USB sabit sürücü) oluşturun.

Artımlı Yedekleme Şeması

Artımlı yedeklemeler oluşturun, en son yedekleme sürümünü koruyun ve önceki yedek görüntüleri silerek disk alanını yönetin.

Yedekleme Planı

En iyi yedekleme yazılımıyla otomatik dosya yedeklemesi oluşturmak için yedeklemeyi düzenli olarak ayarlayın .

Şirket, bu arada en son video düzenleme yazılımı olan MiniTool MovieMaker 2.7’yi ücretsiz sundu. https://moviemaker.minitool.com/ adresinden program hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.