Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ULAK NEWS yapay zekalı gerçek zamanlı haber takip hizmeti sunuyor

ULAK NEWS GERÇEK ZAMANLI HABER TAKİP HİZMETİ SUNUYOR

Türkiye’de bir ilk! Ulak News’in yapay zeka kullanan gelişmiş haber arama sistemi ile artık hakkınızda çıkan haberlere anında ulaşmak hem çok kolay hem çok ucuz. İşte detaylar…

Gelişen teknoloji ile birlikte medya sektörü artık dijitalleşti. Metroda, havaalanında veya otobüste aklınıza gelebilecek her yerde elindeki cep telefonu ile haberleri okuyan ve güncel içerikleri izleyen insanlar görebiliyoruz. İnsanların bilgiye ulaşım hızı geliştikçe dijital mecralardaki medya hizmeti sunan kurumların sayısı da aynı oranda arttı.

Bununla birlikte toplumun önde gelen isimleri ve marka kurumları haklarında çıkan her haber hakkında anında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Çünkü olumlu yada olumsuz  yayınlanan haberlerden anında haberdar olmak kurumların ve bireylerin marka değeri için hayati önemde.

YAPAY ZEKA İLE ANINDA HABER TAKİP HİZMETİ ARTIK DAHA DÜŞÜK MALİYETLİ

Bu ihtiyaçtan yola çıkarak Ulak News geliştirdiği ileri teknoloji ürünü yapay zekayı kullanarak üyelerine gerçek zamanlı haber takip hizmeti sunuyor ve üyelerini anında mail ile bilgilendiriyor. Bu hizmet Türkiye’de ilk olma özelliği ile Ulak News’i rakiplerinden farklılaştırıyor. Sistem aynı zamanda haber takip hizmeti almak isteyen kullanıcılar için maliyetleri de düşürüyor.

Sistemin çalışma şekli şu şekilde; Ulak News üyelerin belirlediği kelimeler veya konuları içeren bir haber yayınladığında üye kullanıcıyı gerçek zamanlı olarak haberdar ediyor. Böylelikle haber takip hizmeti kullanan kullanıcı haberi geç öğrenmemiş oluyor.

Kaydolmak için; https://ra.ulak.news

GELİŞMİŞ HABER ARŞİVİ VE AKILLI HABER ARAMA HİZMETİ

Her biri alanında uzman profesyonellerden oluşan tecrübeli kadrosu, son teknoloji ürünü yapay zeka kullanan gelişmiş akıllı arama ve derin arşiv hizmeti ile kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan Ulak News’i kullananlar arasında Politikacılar, Avukatlar ve önemli şirketler yanında bir çok meslek mensubu ve ünlü isim bulunuyor.

Ulak News Kurucusu Orhan Aydoğdu yaptığı açıklamada;

“Günümüzde herkes rahatlıkla bilgiye ulaşabiliyor. Böyle bir ortamda şirketlerin ve bireylerin haklarında çıkan haberlerden anında haberdar olması artık zaruri. Çünkü buna göre medya analizi yapıyor ve medya stratejisi planlıyorlar. Burada Ulak News olarak biz kullandığımız yapay zeka teknolojisi ile üyelerimizi haklarında çıkan haberler hakkında anında bilgilendiriyoruz. Bu hizmetimiz hem maliyetleri düşürüyor hem de Türkiye’de ilk ve tek olması açısından bizi rakiplerimizden farklılaştırıyor.” ifadelerini kullandı.