Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Üniversiteliler de sorularını Kunduz’a sorabilecek!

Eğitimi demokratikleştirmeyi ve yüksek kaliteli eğitimi erişilebilir fiyatlarla herkese sunmayı hedefleyen online eğitim platformu Kunduz, ulaştığı kitleyi genişletmeye devam ediyor.

Üniversiteliler de sorularını Kunduz’a sorabilecek

Online eğitim platformu Kunduz, artık üniversite öğrencilerinin de sorularını cevaplayacak

Eğitimi demokratikleştirmeyi ve yüksek kaliteli eğitimi erişilebilir fiyatlarla herkese sunmayı hedefleyen online eğitim platformu Kunduz, ulaştığı kitleyi genişletmeye devam ediyor. İlkokul beşinci sınıftan YKS sınavına kadar öğrencilerin yanında olan Kunduz, onları üniversite hayatlarında da yalnız bırakmıyor. Kunduz, geliştirdiği yeni özelliği sayesinde üniversite öğrencilerinin derslerle ilgili sorularına da detaylı çözüm sağlıyor.

Başta YKS ve LGS sınavlarına hazırlananlar olmak üzere tüm öğrencilerin sınava hazırlık ve derslere destek dönemlerinde yardımcı olmak için geliştirilen mobil eğitim platformu Kunduz, öğrencileri üniversite hayatlarında da yalnız bırakmıyor.  Üniversite birinci ve ikinci sınıf öğrencileri matematik, fizik, kimya ve biyoloji temel dersleri için Kunduz uygulamasından 100 soru ve sınırsız paketleri ile detaylı soru çözüm desteği alabilecekler.

Türkiye pazarının yanı sıra Hindistan ve ABD pazarında da faaliyet gösteren Kunduz, soru çözüm ürününün yanı sıra, yapay zeka temelli kişiselleştirilmiş testler, ülke çapında deneme sınavları,      yüzlerce videolu konu anlatımı, online özel ders ve rehberlik desteği de sunuyor.  Kunduz, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği yenilikçi yaklaşımıyla, 5. sınıftan üniversiteye kadar  farklı sosyo-ekonomik seviye ve öğrenim düzeyindeki öğrencilere ulaşıyor. 4 milyondan fazla öğrencinin kullandığı Kunduz, öğrencilerin takıldığı 58 milyondan fazla soruyu çözüme kavuşturdu.