Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Van’daki Gençler “GençBizz Girişimcilik Zirvesi”nde Buluştu

Girişimci zihin yapısına sahip gençlerin ve çocukların yetişmesi amacıyla ilköğretimden yüksek öğretim düzeyine kadar farklı yaş grupları için eğitici ve deneyim odaklı programlar tasarlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı, İzmir’in ardından bu kez de Van’da GençBizz Girişimcilik Zirvesi’ni düzenledi.

Van’daki Gençler “GençBizz Girişimcilik Zirvesi”nde Buluştu

Girişimci zihin yapısına sahip gençlerin ve çocukların yetişmesi amacıyla ilköğretimden yüksek öğretim düzeyine kadar farklı yaş grupları için eğitici ve deneyim odaklı programlar tasarlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı, İzmir’in ardından bu kez de Van’da GençBizz Girişimcilik Zirvesi’ni düzenledi.

GençBizz Girişimcilik Zirvesi; girişimci zihin yapısına sahip gençlerin ve çocukların yetişmesi amacıyla ilköğretimden yüksek öğretim düzeyine kadar farklı yaş grupları için eğitici ve deneyim odaklı programlar tasarlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı önderliğinde, Van Yüzüncü Yıl Üniversiresi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde, geçtiğimiz günlerde Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde 250 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Zirve, Genç Başarı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Evrim Bayam, Concentrix+Webhelp’ten Sürdürülebilirlik ve İyi Niyet Elçisi İnci Candemir, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri’nin açılış konuşması ile başladı.

Zirve kapsamında Think Human Vakfı tarafından desteklenen ve gençlerin istihdam edilebilirlik becerilerini geliştirme odağıyla tasarlanmış ‘Geleceğim Projesi’ de gençlere tanıtıldı.

Zirve’nin ilk paneli olan ‘İnsan Kaynakları’ panelinde ManpowerGroup Türkiye Genel Müdürü Feyza Narlı’nın moderatörlüğünde, Concentrix Webhelp’ten Sürdürülebilirlik ve İyi Niyet Elçisi  İnci Candemir, Öğrenme ve Gelişim Direktörü Burçin Bedir ve İç İletişim Müdürü Işıl Işık konuşmacı olarak yer aldı.

‘Girişimcilik’ paneli, Keyo Dijital Solutions Kurucu Ortağı ve Genç Başarı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Kemal Sözkesen’in moderatörlüğünde, Galakticos E-Spor Takım Başkanı ve Yatırımcı Mehmet Murat İsen, TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve TOBB GGK Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ümit Can Sari ve Van Teknokent Genel Müdürü Öğr.Gör Yasemin Yetkin’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Zirve’nin son oturumda ise Genç Başarı Mezun Paneli, Genç Başarı Eğitim Vakfı Genel Müdürü Seçil Yıldırım Çelebi moderatörlüğünde vakıf mezunları konuşmacı olarak yer aldı ve  gençlerle önemli deneyimlerini paylaştılar.

 


Think Human Foundation: Think Human Foundation, 2019 yılında oluşturulan bir bağış fonudur. Concentrix + Webhelp’in toplulukları güçlendirmek için faaliyet gösterdiği kâr amacı gütmeyen kuruluşları destekler. Kaliteli eğitime erişimi kolaylaştırarak ve sınırlı olanaklara sahip topluluklar için iklim değişikliğine karşı direnç oluşturarak daha kapsayıcı ve sürdürülebilir bir dünyayı geliştirebileceğimize inanmaktadır. Think Human Foundation, 2023 yılında, ortak olduğu kâr amacı gütmeyen kuruluşlar aracılığıyla sınırlı imkana sahip ve kaliteli eğitime erişmeyi amaçlayan 10.000’den fazla kişiyi desteklemiştir.

Concentrix + Webhelp Hakkında: Concentrix Webhelp, global ve lider müşteri deneyimi (CX) çözümleri ve teknolojisi sağlayıcısıdır. Dünyanın en iyi markaları için oyunun kurallarını değiştiren müşteri yolculukları yaratırken, her gün, markaların dünya çapında ve gelecekte büyümesine yardımcı olan CX’i tasarlıyor, yaratıyor ve uyguluyor. Concentrix Webhelp ister belirli bir çözüm isterse uçtan uca bir yolculuk olsun, tüm ihtiyacı karşılıyor. Concentrix Webhelp, markayı tanımlayan deneyimleri tasarlayan stratejik düşünür ve akıllı çözümler geliştiren teknoloji meraklıları. Tüm süreci yürüten ve sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayan operasyon uzmanları Concentrix Webhelp,  70’ten fazla ülkede ve altı kıtada, teknoloji ve tüketici elektroniği, perakende, seyahat ve e-ticaret, bankacılık, finansal hizmetler ve sigortacılık, sağlık hizmetleri, medya, otomotiv, enerji ve kamu dahil olmak üzere önemli sektör dikeylerinde hizmet veriyor. Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC) Concentrix + Webhelp ticari adı altında, tüm dünyada faaliyet göstermektedir. Daha fazla bilgi için concentrix.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Genç Başarı Eğitim Vakfı: 1999 yılında kurulan Genç Başarı Eğitim Vakfı, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Genç Başarı Eğitim Vakfı, gençlerin girişimci zihin yapısına sahip olması ve iş yaşamına aktif katılımlarını sağlamak amacıyla, iş dünyası ile eğitim arasında köprü kurmaktadır. Vakıf, ilköğretimden üniversite son sınıfa kadar farklı yaş gruplarına yönelik, yaparak öğrenme temelli eğitim programları tasarlamakta ve uygulamaktadır. İş Dünyası, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından geliştirilen ve uygulanan programlar içerisinde yer almakta, yapılandırılmış çalışmalar doğrultusunda öğrencilerle tecrübelerini, bilgilerini paylaşmakta ve öğrencilere mentorluk yapmaktadır.