Sosyal Medya

Eğitim

Vestel’den, 1 Milyon İstihdam Projesi’ne eğitim ve istihdam desteği 

Vestel, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında işe alım yapmaya başladı. Vestel Perakende Akademisi tarafından verilen eğitimlerle sektöre nitelikli eleman kazandırılmasının yanı sıra istihdama da katkı sağlanıyor. 

Vestel’den, 1 Milyon İstihdam Projesi’ne eğitim ve istihdam desteği

Türkiye’nin öncü teknoloji şirketlerinden Vestel, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında işe alım yapmaya başladı. Vestel Perakende Akademisi tarafından verilen eğitimlerle sektöre nitelikli eleman kazandırılmasının yanı sıra istihdama da katkı sağlanıyor. 

Vestel, sektörde yaşanan nitelikli eleman ihtiyacına cevap vermek ve istihdama katkı sağlamak için yürüttüğü çalışmalara bir yenisini ekledi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun ortak geliştirdiği “1 Milyon İstihdam Projesi” kapsamında, Vestel Perakende Akademisi tarafından verilen eğitimlerle sektöre dijital perakende uzmanları yetiştiriliyor.

Sektörde yol gösterici olmak amacıyla kurulan ve bugüne kadar ödüllü birçok eğitim hizmetiyle sektöre değer katan Vestel Perakende Akademisi’nin kurum içi eğitmenleri tarafından özel olarak hazırlanan dijital eğitim serisi üniversite mezunları ve adaylarını hedefliyor. Vestel Perakende Akademisi Dijital Perakende Uzmanlığı eğitimini ve işe alım süreçlerini başarıyla tamamlayan kişiler Vestel’de istihdam edilecek.