Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

VEX Robotics Samsun Turnuvası’nda Şampiyon Doğa Koleji

VEX Robotics Samsun Turnuvası’nda Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü Veritas Neo Robotics ve Doğa Koleji Samsun Kampüsü Vortex Robotics takımları şampiyon oldu.

VEX Robotics Samsun Turnuvası’nda Şampiyon Doğa Koleji

VEX Robotics Samsun Turnuvası’nda Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü Veritas Neo Robotics ve Doğa Koleji Samsun Kampüsü Vortex Robotics takımları şampiyon oldu. Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü Veritas Robotics takımı ise turnuva finalisti ve enerji ödülünü kazandı. Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, “Turnuva ve yarışmalarda önceliğimiz öğrencilerimizin kazanımlarıdır.” dedi.

Guinness Rekorlar Kitabı’na “Dünyanın En Büyük Robotik Yarışması” olarak giren, VEX Robotics yarışmasının Türkiye Şampiyonası’nda da önemli bir başarıya imza atarak şampiyon olan  Doğa Koleji Bostancı Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi 38218E VEXTERMINATE Robotics takımının ardından VEX Robotics Samsun Turnuvası’nda da şampiyon yine Doğa Koleji takımları oldu. Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü Veritas Neo Robotics ve Doğa Koleji Samsun Kampüsü Vortex Robotics takımları şampiyon olarak başarı geleneğini devam ettirdi. Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü Veritas Robotics takımı ise turnuva finalisti ve enerji ödülünün sahibi oldu.

“Gururluyuz”

 “Turnuva ve yarışmalarda önceliğimiz öğrencilerimizin kazanımlarıdır.” diyen Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman,

“Öğrencilerimiz turnuvalar ile problem çözme, mühendislik, takım çalışması, iş birliği, analitik ve inovatif düşünme becerilerini geliştiriyorlar. Turnuvalarda aldığımız bu şampiyonluklardan dolayı gururluyuz. Tüm öğrencilerimizi, takımlarımızı tebrik eder, bu başarıda emeği geçen tüm mentor öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” dedi.