Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Vidyodan’ın efsane ‘’Teknoloji Ürünleri Festivali’’ başlıyor

Türkiye’de ‘’görerek satın al’’ konseptinin ilk temsilcisi olan Vidyodan’da kaçırılmayacak ‘’Teknoloji Ürünleri Festivali’’ başlıyor.

Hızlı Olan Kazansın! İnanılmaz Fiyatlar, Sınırlı Stoklar!

 Canlı Yayından Satış Platformu Vidyodan’da ‘’Teknoloji Ürünleri Festivali’’ ile Şok Fırsatlar!

Vidyodan’ın efsane ‘’Teknoloji Ürünleri Festivali’’ başlıyor. Apple Iphone 11 64GB akıllı telefon piyasanın  1,000 TL altında sadece 13,280 TL, Xiaomi akıllı robot süpürge 4,189 TL, King yağsız sıcak hava fritözü 1,399 TL ve Schafer elektrikli su ısıtıcısı 149 TL olmak üzere birbirinden farklı ürünler; her hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sadece sınırlı sayıda inanılmaz fiyatlarıyla Vidyodan’da… Bu fırsatlar kaçmaz…

Türkiye’de ‘’görerek satın al’’ konseptinin ilk temsilcisi olan Vidyodan’da kaçırılmayacak ‘’Teknoloji Ürünleri Festivali’’ başlıyor. Ağustos ayı boyunca canlı yayınlarında dev indirim fırsatları sunacak olan Vidyodan, ihtiyaç duyulan ürünleri ‘’Teknoloji Ürünleri Festivali’’ nde bir araya getiriyor. Canlı yayında satıcıya soru sorarak interaktif ve eğlenceli bir alışveriş deneyimini takipçileriyle buluşturan Vidyodan’da bu özel yayınları kaçırmayarak harika fırsatlardan yararlanmak sizin elinizde…

Başka bir platformda bulunmayacak imkanlarla takipçilerini karşılayan Vidyodan, her hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde belirli saatlerde ‘’haftanın süper fırsatı’’ ürünleriyle teknoloji tutkunlarının yanında… Canlı yayınlarında sınırlı stoklarla görülmemiş cazip fiyatlar sunan uygulama, özel festival sayesinde teknoloji ürünlerini efsane fiyatlarla buluşturuyor.

Piyasının altındaki fiyatlarıyla ön planda olan ürünler arasında; Apple Iphone 11 64GB akıllı telefon 13,280 TL, Xiaomi akıllı robot süpürge 4,189 TL, King yağsız sıcak hava fritözü 1,399 TL, Schafer elektrikli su ısıtıcısı 149 TL’ye Vidyodan’da limitli stokta sahiplerini bekliyor.

Teknoloji Ürünleri Festivali’nde hangi gün hangi saat ne indirimi var? 

Vidyodan’ın kaçırılmayacak ‘’Teknoloji Ürünleri Festivali’’nde 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 21.00 canlı yayınında King Magicfry Airfryer- yağsız sıcak hava fritözü, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 13.00’da Schafer Fluent elektrikli su ısıtıcısı, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 21.00’da Apple Iphone 11 64GB akıllı telefonlar, 26 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’daki canlı yayında ise Xiaomi Mi Robot Vacuun Mop Pro- akıllı robot süpürge ve daha bir çok teknoloji ürünü sınırlı stoklarda şok fiyatlara takipçilerin beğenisine sunulacak.

Her gün yaptığı canlı yayınlarla onbinlerce tüketiciye ulaşan Vidyodan Uygulaması App Store ve GooglePlay’den indirilebiliyor.