Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ViewSonic’ten en güzel aşk filmleri için cep boy projeksiyon

ViewSonic’in, ultra mini boy özelliği ile “her yerde sinema” keyfi yaşatmayı başaran M1 mini Plus projeksiyon cihazı hem güzel bir Sevgililer Günü hediyesi seçeneği hem de romantik organizasyonların eşsiz bir tamamlayıcısı oluyor. 

ViewSonic’ten en güzel aşk filmleri için cep boy projeksiyon

 SEVGİLİNİZE “HER YERDE SİNEMA” KEYFİ HEDİYE EDİN…

 Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte bu özel güne dair planlar yapılmaya, alınacak hediye için seçenekler gözden geçirilmeye başlanıyor. Dünyanın önde gelen görüntüleme çözümleri üreticisi ViewSonic’in, ultra mini boy özelliği ile “her yerde sinema” keyfi yaşatmayı başaran M1 mini Plus projeksiyon cihazı hem güzel bir Sevgililer Günü hediyesi seçeneği hem de romantik organizasyonların eşsiz bir tamamlayıcısı oluyor. 

ViewSonic’ten en güzel aşk filmleri için cep boy projeksiyon

 Rengarenk değişen kapaklar

Alışagelmiş hediyelerin dışındaki alternatifleri değerlendirip sevdiğine unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmak istiyenler için ViewSonic M1 mini Plus projeksiyon cihazı oldukça renkli bir seçenek. Hafifliği, ultra mini boyu ve değiştirilebilir renkli kapakları ile adeta bir cep sineması işlevi gören projeksiyon cihazı, dahili pili, JBL hoparlörü, taşınabilir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliğiyle dışarıda veya hareket halindeyken kolaylıkla kullanılabiliyor.

ViewSonic’ten en güzel aşk filmleri için cep boy projeksiyon

Ayarlanabilir standıyla tavan projeksiyonu dahil olmak üzere birçok görüntüleme ihtiyacını karşılayabilecek esnek projeksiyon açıları sunan ViewSonic M1 mini Plus, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısıyla daha fazla eğlenceye akıllı cihazlardan kablosuz yayın, dahili içerik akışı ve ses amplifikasyonu ile erişim kolaylığı sunuyor.

Özel gününüzü romantik kılmak için kullanın

 ViewSonic M1 mini Plus projeksiyon cihazı, benzersiz bir hediye alternatifi olmasının yanı sıra bu özel günün romantizmini artırmak için de iyi bir fırsat sunuyor. Güzel bir akşam yemeğinde en sevdiğiniz müziği yüksek kalitede dinleme şansı veren M1 mini Plus bir Bluetooth hoparlörüne dönüşebiliyor. Ayarlanabilir standıyla ister tavana ister duvara yansıtarak kullanılabilen M1 mini Plus projeksiyon cihazı Sevgililer Gününüzü benzersiz kılmayı vaat ediyor.