Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Vine Hayatta Kalacak, Fakat Aynı Olmayacak!

Vine Hayatta Kalacak, Fakat Aynı Olmayacak,o artık bir Vine Kamera Uygulaması.. Vine hayatına devam ediyor! O artık bir Kamera Uygulaması!

Vine Kamera Uygulaması olarak yaşamaya devam edecek!

Vine kamera uygulamasına dönüştürülüyor, o artık Vine Camera!

Twitter kullanıcılarından gelen tepkilere rağmen kapatma kararından vazgeçmedi. Vine’ı başka şirkete de astmayan Twitter onu bir sosyal ağ olarak kullanmaktan ziyade iOS ve Android için bir kamera uygulaması olarak yayınlamaya karar verdi.

Medium blog sayfasında şirket uygulamayı yeni bir kamera uygulamasına dönüştüreceğini duyurdu. Yeni Vine uygulaması ile kullanıcılar 6 saniyelik loop videolar oluşturabilecekler.Vine kamera uygulaması olarak kullanıcıya ve özellikle Twitter uygulamasına 6 saniyelik tekrar eden video içerik oluşturmakta kullanılacak.

Kullanıcılar ayrıca Vine hesaplarında yüklü olan eski videolarını da indirip Twitter’a yükleyebilecekler. Böylece Vine efsanesinin Twitter üzerinde sürmesi planlanıyor.

Öte yandan, Vine’in kapanışını ilan ettiğimizden daha iyi durumda bulunuyoruz. Vine hayranları şanslıysa Twitter üzerindeki Vine kayıtları tek bir kaynakta toplanabilir. Twitter üzerinden Vine kayıtları aranabilir. Zaten Periscope kayıtları Twitter üzerine entegre etme çalışmaları devam ederken Vine’da bir şekilde entegre edilebilir.

Vine Update on Vine Blog