Sosyal Medya

Mobil

vivo’dan teknolojik karne hediyeleri

Uzun eğitim dönemi sonrası tüm öğrencilerin heyecanla beklediği ve hayalini kurduğu karne hediyesi vivo’dan geliyor. vivo, fiyat performans serisi Y modellerini teknoloji sever öğrencilere özel kampanyalar ile sunuyor. myvivoshop.com’dan 16-30 Haziran tarihleri arasında alışveriş yapacak öğrencileri özel yaz indirimleri bekliyor.

vivo’dan teknolojik karne hediyeleri

Uzun eğitim dönemi sonrası tüm öğrencilerin heyecanla beklediği ve hayalini kurduğu karne hediyesi vivo’dan geliyor. vivo, fiyat performans serisi Y modellerini teknoloji sever öğrencilere özel kampanyalar ile sunuyor. myvivoshop.com’dan 16-30 Haziran tarihleri arasında alışveriş yapacak öğrencileri özel yaz indirimleri bekliyor.

Yoğun bir eğitim dönemi daha geride kaldı ve tüm yıl özveriyle çalışan öğrencilerin beklediği o değerli an geldi. Öğrenciler için emeklerinin karşılığını gördükleri karneler sonrasında ilk sırayı hayalini kurdukları hediyeler alıyor. Artık dinlenecekleri, tüm gün eğlenecekleri yaz aylarında öğrencilerin en seveceği hediye seçeneği ise tabi ki akıllı telefonlar oluyor.

Dijital dünya ile insanlar arasında sağlam köprüler kuran vivo, Türkiye’de üretimi gerçekleştirilen özgün tasarımı zengin özelliklere birleştirdiği Y serisi ile tüm kullanıcılara daha net çekimler ve akıcı oyun performansı sunuyor. Eşsiz tasarımı ve teknolojinin en gelişmiş halini bir araya getirmesiyle dikkat çeken Y serisi; Y15s, Y21, Y21s, Y33s ve Y53s modelleri ile öğrencileri tüm gün eğlendirecek en iyi performansı sergiliyor.

vivo’dan Öğrencilere Yazı Getiren Kampanya

vivo’nun Y serisi kampanyası herkese keşke öğrenci olsaydık dedirtiyor. Gençlerin yüksek teknolojiye ulaşarak hayattan daha çok keyif almasını amaçlayan vivo, 16-30 Haziran tarihleri arasında myvivoshop.com’a öğrenci e-posta adresiyle üye olan herkese Y serisi ürünlerini indirimli olarak satışa sunuyor. Y15s, Y21 ve Y21s modellerinde 250 TL; Y33s ve Y53s ürünlerinde de 400 TL’lik geçerli olacak bu eşsiz indirim fırsatını kaçırmayın!

Parlak Renkler, Canlı Ayrıntılar

vivo, Y serisinde sunmuş olduğu yüksek çözünürlüklü ekranı ile telefon kullanımını farklı bir boyuta taşıyor. Y15s, Y21 ve Y21s modellerinde 1600 X 720 piksel; Y33s ve Y53s modellerinde ise 2408 X 1080 piksel ekran çözünürlüğü sunmasıyla kullanıcılarına görsel bir şölen yaşatıyor. Bu geniş ekranda gençler oyun oynarken canlı renklerin verdiği heyecan verici deneyimle zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

Kusursuz Kullanıcı Deneyimi, Yüksek Oyun Heyecanı

İnce bir tasarıma sahip Y serisi gövdesinde barındırdığı 5000 mAh’lik dev pili ile dur durak bilmiyor. Uzun saatler boyunca oyun ve eğlence deneyimi sunan Y serisi ile oyun oynamak kesintisiz bir eğlence haline geliyor. Akıllı telefon gücünü Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1’den alarak veri bağlantısını, sistem işlem hızını ve güç tasarrufu performansını yepyeni bir düzeye çıkarıyor. Tüm bunlara ek olarak Y serisi, depolama alanı yetersizliğine genişletilmiş RAM seçeneğiyle çözüm sunuyor. 1 TB’a kadar genişletebileceğiniz depolama alanı sayesinde en sevdiğiniz fotoğraf ve oyunlara her zaman yer kalıyor.

Güçlü Kamera Sistemi

Günümüz gençlerinin bir telefondan en çok beklentisi tahmin edileceği gibi kamera oluyor.

vivo Y serisi, sahip olduğu gelişmiş kamera özellikleri ile keyifli anları kayıt altına alıyor. Y15s ve Y21’de yapay zeka sistemine sahip 13 MP’lik ana kameraya eşlik eden 2 MP’lik kamerasıyla Yüz Güzelliği, Filtreler ve Bokeh gibi çeşitli özellikleri destekleyerek her çekimi bir baş yapıta dönüştürüyor. Bunun yanı sıra Y21s ve Y33s modellerinde, yüksek çözünürlüklü 50 MP ana kamerası, 2 MP bokeh kamerası ve 2 MP süper makro kamerası her açıdan kamera deneyimine destek veriyor. Serinin en üst modeli olan Y53s, 64 MP süper yüksek çözünürlük ana arka kamerasına bir dizi ikincil kamera eşlik etmesiyle kusursuz netlik sağlarken, Süper Gece Modu ile karanlıkta bile muhteşem gece çekim imkânı sunuyor.