Sosyal Medya

Samsung

Vodafone 3 EK Ödeme Hediye Kampanyası, Galaxy A Serisi Vodafone’da!

Vodafone 3 EK Ödeme Hediye Kampanyası, Samsung Galaxy A 2017 Serisi (A3-A5-A7) ve Samsung Galaxy J7 Prime ve Samsung Galaxy Grand Prime+!

Vodafone Samsung Akıllı Telefonların ilk 3 ek ödemesini Hediye Ediyor!

Vodafone’da Akıl Almaz Fırsatlar Devam Ediyor! Vodafone 3 EK Ödeme Hediye Kampanyası! 

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, abonelerinin son model akıllı telefon sahipliğini artırmak için hayata geçirdiği kampanyalara bir yenisini daha ekledi.

Nisan sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezlerinden satın alan Vodafone Red abonelerine Vodafone 3 EK Ödeme Hediye Kampanyası kapsamında ilk 3 ek ödemesi Vodafone tarafından yapılacak.

Kampanya, Samsung Galaxy A 2017 Serisi (A3-A5-A7), Samsung Galaxy J7 Prime ve Samsung Galaxy Grand Prime+ modellerinde geçerli olacak.

Vodafone, mobil iletişimin gelecek teknolojilerini herkes için erişilebilir kılmaya devam ediyor. Akıllı telefon pazarının lider markalarından Samsung ile stratejik işbirliği yapan Vodafone, Nisan sonuna kadar sürecek yeni kampanyası kapsamında, akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezlerinden alan Vodafone Red abonelerine ilk üç ek ödemeyi hediye edecek.

Samsung’un Galaxy A 2017 Serisi (A3-A5-A7), Galaxy J7 Prime ve Samsung Galaxy Grand Prime+ modellerinde geçerli olacak kampanyadan yararlanabilmek için, abonelerin son model Samsung akıllı telefonları Vodafone Red tarifeleriyle almaları yeterli olacak.

Vodafone 3 EK Ödeme Hediye Kampanyası

Türkiye’de herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılma hedefiyle dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda abonelerimizin hizmetine sunuyoruz. Türkiye’de herkesi 4.5G uyumlu akıllı telefon sahibi yapma hedefimiz doğrultusunda fiyat avantajlı yeni bir kampanyayı daha hayata geçiriyoruz. Akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung işbirliğiyle düzenlediğimiz yeni kampanyamızla, akıllı telefon sahibi olmak ya da akıllı telefonlarını değiştirmek isteyenlere Vodafone Red tarifeleriyle satın aldıkları Samsung akıllı telefonların ilk üç ek ödemesini hediye ediyoruz. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak amacıyla her kesimden farklı ihtiyaçlara uygun fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.”

Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ise şöyle konuştu:

“Samsung Electronics olarak ‘Dünyaya İlham Ver, Geleceği Oluştur’ vizyonumuz çerçevesinde dünyanın en yenilikçi ürünlerini sunarak insanların hayatlarına değer katıyor; inovasyon gücümüzle geleceğin teknolojilerine yön veriyoruz. Bu doğrultuda, her zaman müşterilerimizin pazardaki en gelişmiş ürünlere sahip olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken ise fiyat kalite dengesine en üst düzeyde hassasiyet göstererek tüm Samsung ürünlerinin ulaşılabilir olması için var gücümüzle çalışıyoruz. En yeni Galaxy A serisi de bu yaklaşımımızın güzel bir örneğini oluşturuyor. Yeni Galaxy A serisinde, Galaxy müşterilerimizin en beğendikleri özellikleri, tasarıma kazandırdığımız benzersiz yaklaşımla buluşturduk.”

Her ihtiyaca uygun Samsung’lar Vodafone’da

Çarpıcı ve kullanışlı tasarımı ile göze çarpan yeni Galaxy A serisi; şık kasası, kaliteli metal ve cam tasarımı ile daha konforlu bir kullanım sağlıyor.

Siyah gökyüzü, altın kum, mavi sis, şeftali bulutu olmak üzere 4 farklı renkte sunulan yeni Galaxy A serisi; suya ve toza karşı dayanıklı IP68 yapısıyla yağmur altında ya da havuz kenarında bile özgürce kullanım imkânı veriyor.

Galaxy A7 ve A5’de bulunan yüksek çözünürlüklü 16MP ön ve arka kamerasıyla parlak ve net fotoğraflar çekilmesini mümkün kılan yeni Galaxy A serisi, hareket ettirilebilen deklanşörüyle de daha kolay selfie çekimi için daha rahat kavrama sağlıyor.

Premium metal tasarımıyla dikkat çeken Galaxy J7 Prime, 5.5 inç ve 16M renkli IPS LCD parlak ekrana sahip bulunuyor. Cihazın 13MP gelişmiş kamerası, karanlıkta bile aydınlık fotoğraflar çekmeyi mümkün kılıyor. Altın ve siyah renk seçenekleri ile sunulan akıllı telefon, 3GB RAM ile uygulama kullanımını çok daha ileri bir seviyeye taşıyor.

2600 mAh çıkarılabilir bataryası, 5.0 inç qHD TFT ekranı ve 8MP flaşlı kamerası ile fark yaratan Samsung Galaxy Grand Prime+; 128 GB’a kadar artırılabilir hafıza kartını destekliyor. Coğrafi konum etiketleme, panoramik çekim ve zamanlayıcı özelliklerine sahip olan akıllı telefon, altın, siyah ve gümüş renk seçenekleri ile sunuluyor.

 

 

Vodafone