Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Vodafone Her Şey Yanımda’da TOMBALA Heyecanı Başladı!

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, oyun portföyüne tombalayı da ekledi. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım sözleşmesini onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz hediyeler kazanabilecek.

Vodafone Her Şey Yanımda’da TOMBALA Heyecanı Başladı!

 

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda, oyun portföyüne tombalayı da ekledi. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım sözleşmesini onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz hediyeler kazanabilecek.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, online alışveriş platformu Her Şey Yanımda üzerinden sunduğu oyunlara bir yenisini daha ekledi. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım sözleşmesini onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz hediyeler kazanabilecek. Vodafone Her Şey Yanımda, müşterilerine yeni oyunlar ve sürpriz hediyeler sunmaya devam edecek.

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

 

“Türkiye’de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’da müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunmaya devam ediyoruz. Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Müşterilerimize geleneksel tombala oyunumuzu oynama fırsatı sunmanın heyecanını yaşıyoruz. 18 yaşını dolduran ve Vodafone Cüzdanım sözleşmesini onaylayan herkes, Vodafone’lu olsun olmasın, Her Şey Yanımda’da tombala oynayıp sürpriz hediyeler kazanabilecek. Herkesi tombala oyunu oynamaya davet ediyoruz.”

Yanımda Puan kazanma fırsatı 

 

Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden Milli Piyango İdaresi güvencesiyle düzenlenen tombala oyunu, geleneksel tombalada bilinen kurallar ve oyuncu alışkanlıkları dikkate alınarak tasarlandı. 90 top ve 125 sabit kart ile oynanan dijital tombala oyunu, oynadıkça Yanımda Puan kazandırıyor. Kazanılan puan bakiyesi Her Şey Yanımda’da kuyumculuk ürünleri dışında tüm alışveriş kategorilerinde ve diğer şans oyunlarında kullanılabiliyor. Müşteriler, Tombala sayfası üzerinden sıradaki ve ileri tarihli çekilişler için istedikleri oyun odasından kart satın alabiliyor ve aynı anda birden fazla odada çekilişe katılabiliyor.

 

Dijital tabelada çekiliş

 

Tombala oyununda kartların üzerinde toplam 15 sayı yer alıyor. Çekiliş zamanı geldiğinde, dijital tabelada yer alan 1’den 90’a kadar numaralandırılmış toplar rastgele çekiliyor. Oyun başladığında çekilen numaralar otomatik olarak kartlar üzerinde işaretleniyor. Herhangi bir satırı ilk dolduran oyuncu 1. Çinko’yu tamamlıyor. Herhangi iki yatay sırayı ilk dolduran kişi 2. Çinko’yu tamamlıyor. Kart üzerindeki tüm numaraları ilk dolduran kişi ise Tombala yapmış oluyor. Oyunun sonunda belirlenen büyük ödül, kazanan kart ya da kartlara bölünüyor.

 

Farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün 

 

Vodafone Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Süpermarket, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Anne-Bebek, Moda, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Ev-Yaşam, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Spor ve Outdoor, Pet Shop, Oto Aksesuar ve Altın-Pırlanta olmak üzere farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Toplamda binden fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Vodafone Her Şey Yanımda, bugüne kadar yaklaşık 100 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 25 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan platformun müşteri sayısı ise 2 milyona yaklaştı.