Sosyal Medya

Otomobil

Volkswagen Türkiye Uyarıyor: “Don’t Kiki and Drive”

Don’t Kiki and Drive. Volkswagen Türkiye Uyarıyor: “Don’t Kiki and Drive”, Markanın geçmiş yıllarda “Don’t text and drive” ve “Don’t drink and drive” gibi konularda sosyal medyada gerçekleştirdiği bilinçlendirme kampanyalarının bir benzeri

Volkswagen Türkiye uyarıyor: “Don’t Kiki and Drive”

Volkswagen Türkiye; son günlerde sosyal medyada küresel çapta gündem olan; “Kiki Challenge” akımının trafikte oluşturduğu tehlikeye dikkat çekmek için; sosyal medya kanallarından “Don’t Kiki and Drive” adlı bir kampanya başlattı.

ABD’li Instagram fenomeni Shiggy’nin ünlü rap yıldızı Drake’in “In My Feelings” şarkısı ile dans etmesiyle başlayan Kiki Challenge akımı, Instagram kullanıcılarının riskli şartlarda dans ederek, görüntülerini paylaşması ile çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar, daha çok hareket eden araçlardan inerek dans ediyor ve bu durum da hem kendileri; hem de yolda diğer sürücüler için tehlike riski yaratıyor.

Direksiyon Başından Ayrılmayın! Don’t Kiki and Drive !!!

Markanın geçmiş yıllarda “Don’t text and drive” ve “Don’t drink and drive” gibi konularda sosyal medyada gerçekleştirdiği bilinçlendirme kampanyalarının bir benzeri olan kampanyada, Volkswagen Türkiye Instagram sayfasından, kişilere özel attığı postlarla insanların evlerine güvenle ulaşmaları için direksiyon başından ayrılmamalarını rica etti.Marka bu yol ile toplamda onbinlerce kullanıcıya ulaştı.