Sosyal Medya

Fintech

Wellbees yazılım devine dönüşmek için YTÜ Yıldız Teknopark’a taşındı!

Yeni nesil çalışan esenliği platformu Wellbees, yapay zeka ve yazılım alanında önemli girişimlere ev sahipliği yapan YTÜ Yıldız Teknopark’a taşındı. Çalışanların ve işverenlerin farklı datalarla esenliklerini güçlendirebilmeleri için öneriler sunan yapay zeka destekli bir yazılım devine dönüşmeyi hedeflediklerini anlatan Wellbees CEO’su Melis Abacıoğlu, “Bu yolculuğu YTÜ Yıldız Teknopark’ta sürdürmemiz başta ürün geliştirme ve yurt dışı pazarlama faaliyetleri olmak üzere pek çok konuda bize önemli avantajlar sağlayacak” dedi.

Wellbees yazılım devine dönüşmek için YTÜ Yıldız Teknopark’a taşındı!

 

Yeni nesil çalışan esenliği platformu Wellbees, yapay zeka ve yazılım alanında önemli
girişimlere ev sahipliği yapan YTÜ Yıldız Teknopark’a taşındı. Çalışanların ve işverenlerin farklı datalarla esenliklerini güçlendirebilmeleri için öneriler sunan yapay zeka destekli bir yazılım devine dönüşmeyi hedeflediklerini anlatan Wellbees CEO’su Melis Abacıoğlu, “Bu yolculuğu YTÜ Yıldız Teknopark’ta sürdürmemiz başta ürün geliştirme ve yurt dışı pazarlama faaliyetleri olmak üzere pek çok konuda bize önemli avantajlar sağlayacak” dedi.

 

Geliştirdiği yapay zeka algoritması ile 18 ülkedeki 100 bini aşkın çalışana kişiselleştirilmiş esenlik deneyimi sunan Wellbees, Yıldız Teknik Üniversite çatısı altında bulunan YTÜ Yıldız Teknopark Maslak Yerleşkesi’ne taşındı. Geçtiğimiz yıl kurduğu Wellbees Bilim Takımı ile teknoloji alanındaki çalışmalarını uçtan uca kanıtlara dayalı, bilim odaklı bir yaklaşım ile ele almaya başlayan Wellbees, teknopark bünyesinde bu çalışmalarına hız kazandırmayı hedefliyor.

 

Melis Abacıoğlu: “Dünya genelinde en az bir milyon çalışana ulaşmayı hedefliyoruz”

 

2013 yılında kurulan Wellbees’in çalışan esenliği alanında global ölçekte akla ilk gelen ve en çok tercih edilen teknolojik çözüm olmasını hedeflediklerini söyleyen Wellbees CEO’su Melis Abacıoğlu,

“Tam 10 yıldır dünya genelindeki çalışanların mesleki ve kişisel hayatlarında bütünsel olarak daha iyi olmaları için çalışıyor, bu doğrultuda insan kaynağına ve teknolojiye yatırım yapıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Amerika’dan Orta Doğu’ya, Avrupa’dan Afrika’ya dünyanın dört bir yanındaki 100 binden fazla çalışan, platformumuz üzerinden kişiselleştirilmiş esenlik deneyimi yaşıyor, kendini çok daha mutlu hissediyor ve sosyalleşme imkanı buluyor. Hedefimiz ilk etapta dünya genelinde en az bir milyon çalışana ulaşmak. Diğer taraftan yapay zeka alanında
hem çalışan hem de işverene farklı datalarla esenliklerini güçlendirebilmeleri için öneriler sunan bir yazılım devine dönüşmek için çalışıyoruz. İşte tüm bu süreçte YTÜ Yıldız Teknopark’ta olmamız bize gerek ürün geliştirme gerekse sağlanan teşvik olanakları ve iş birlikleri sayesinde yurt dışı pazarlama faaliyetlerimizi artırma noktasında önemli katkılar sunacak” diye konuştu.

Abacıoğlu ayrıca teknoparkta yeni ürünleri olan yapay zeka destekli admin panelini geliştireceklerini, bununla birlikte KOBİ’lere özel bir çalışan esenliği platformu tasarlamayı hedeflediklerini ifade etti.