Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

WhatsApp Rahatsız Edici Grup Mesajlarını Engellemek için Yeni Ayar Getirdi

WhatsApp Rahatsız Edici Grup Mesajlarını Engellemek için Yeni Ayar Getirdi. Grup Mesajlarında Sadece Yöneticiler Mesaj Gönderebilsin Diyorsanız, Artık Bu mümkün! WhatApp Grup Mesajlarına Yönetici Ayarı Eklendi.

WhatsApp Grup Mesajlarını Daha Katlanabilir Hale Getirecek Yeni Değişiklik

WhatsApp Rahatsız Edici Grup Mesajlarını Engellemek için Yeni Ayar Getirdi

WhatsApp Rahatsız Edici Grup Mesajlarına Yeni Bir Seçenek Getirdi. Grup mesajları iyi güzelde; sürekli gelen ve telefon ekranının üstünde okunmamış yüzlerce mesaj olduğunu gördüğümüzde muhtemelen bu işin cılkı çıktı diyoruz. Yapılacak tek şey ise o grup özelinde grup mesajlarını bildirimleri sessize almak.

Bugün itibariye eklenen yeni bir özellik, bu rahatsız edici WhatsApp Grup Mesajlarını biraz daha katlanabilir hale, belki daha amacına uygun kullanım imkanı sunabilir.

Yeni ayar sadece yöneticilerin mesaj göndermesine izin verir – fonksiyonel grup sohbetleri için mükemmel olabilir!

WhatsApp grup sohbetleri inanılmaz derecede faydalı olabilir – sosyal etkinlikleri düzenlemek veya çocuklarınızın okulu gibi yerlerden haberleri takip etmek için mükemmel bir araç kuşkusuz. Fakat herkes bilir ki; gruplarda herkesin mesaja başlamasıyla, birbirleriyle sohbet ettiklerinde hızla kargaşaya dönüşebilir. Bu nedenle WhatsApp yalnızca onaylanmış yöneticilerin mesaj göndermesine izin veren grup sohbetleri için yeni bir seçenek sunuyor.

Bu oldukça basit bir değişikliktir, ancak grup sohbetleri belirli kullanım durumları için daha işlevsel ve çekici hale getirecek bir değişikliktir. Şirket grup mesajlarının uygulamaya olan eleştirilerin en önemli parçası haline geldiğinin farkında ve yavaş yavaş bunu düzeltmek için adımlar atıyor. Kısa bir süre önce grup tanımlarının yanı sıra anti-spam araçları ve kullanıcıların yanıtladığı ve bahsettiklerini gösteren bir yakalama özelliği tanıttı.

Facebook’un sahip olduğu WhatsApp’ı, Facebook’ta kendi başına yapılmış olabilecek Grup Düzenleme ve Grup Duyuru özelliği için daha çekici hale getiriyor.

Facebook; İnsanların grupları kullanmasının en önemli nedeni, okullardaki ebeveynler ve öğretmenler, toplum merkezleri ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar gibi önemli duyurular ve bilgileri kolayca paylaşmak olduğunu biliyor ve bu yüzden yeni ayarı kullanıma sunduklarını söylüyor.

WhatsApp Rahatsız Edici Grup Mesajlarını Engellemek için Yeni Ayar

WhatsApp Rahatsız Edici Grup Mesajlarını Ayarlama – WhatsApp Grup Mesajlarında Sadece Yönetici Mesaj Göndersin Ayarı? WhatsApp Rahatsız Edici Grup Mesajlarını Nasıl Engellenir?

 

  • Group Settings > Send Messages and select “Only Admins.”
  • Grup Ayarlarında > Mesaj Gönder Altında Sadece Yönetici seçilmelidir.