Sosyal Medya

Android

Whatsapp’dan Yeni Uygulama WhatsDog

WhatsDog, uygulaması istenilen kişinin takip edilebilmesinin yanı sıra, çevirim içi olup olmadığını gösteriyor.

WhatsDog

Teknolojinin hızla değişmesi yenilikleri ile kullanıcıların fazlasıyla dikkatlerini üzerine çekiyor. Her alanda ve sektörde kendini iyiden iyiye hissettiren teknoloji hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Teknolojinin getirdiği yeni modellerin getirdiği geniş konseptlerin yanı sıra kullanıcıların fazlasıyla ilgisini çeken sosyal medya ağları da yeniliklerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Sosyal medyanın getirdiği yenilikler kolaylıkları beraberinde getirmesinin yanı sıra birçok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor.

Kullanıcıların fazlasıyla tercih ettiği Whatsapp gerçekleştirdiği yeniliklerine, yeni bir uygulama daha ilave etti. Yeni başlatılan uygulama birçok kullanıcısını memnun edecek gibi görünse de birçok yuvanın yıkılmasına sebep olacak gibi görünüyor.

Yeni çıkartılan mavi tik uygulaması birçok yuvanın yıkılmasına sebep olmasının yanı sıra whatsaap kullanıcılarını bu defa da fazlasıyla üzeceğe benziyor. WhatsDog adı verilen yeni uygulama, her ne kadar Whatsapp entegresinde uygulama olmuş olsa da whatsapp ile uzaktan yakından ilgisi yok.

WhatsDog’un Özellikleri

WhatsDog, uygulaması istenilen kişinin takip edilebilmesinin yanı sıra, çevirim içi olup olmadığını gösteriyor. Kullanıcılar tarafından kullanıma girecek olan whatsDog, uygulamaya başlanıldığı tarihten itibaren istenilen numara hakkında verileri sunarak, takip edilen kişi online olduğunda kullanıcıya uyarı veriyor.

Whatsdog, uygulamalar arasında yer aldığı günden itibaren birçok yuvanın içerisinde güvensizlik ve yaşanan ilişkilerin sonlanmasında büyük payı ile rol oynuyor. whatsDog uygulaması birçok kişinin işine fazlasıyla yarayacak gibi görünse de büyük problem kaynağı olabiliyor.

WhatsDog’da en sinir bozucu özellik ise, uygulama içerisinde devamlı olarak ortaya çıkan reklamlar. Fakat bunun da kolayı var, bu problemi ortadan kaldırmak için 10 TL karşılığında reklamlardan kurtularak, bir daha karşılaşmamanız mümkün.