Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Windows 10 Müzik Mağazası Açıldı!

Daha Önce Xbox Müzik servisi ile online müzik pazarında yer alan Microsoft artık tüm kullanıcılarına doğrudan Windows Mağazası üzerinden ulaşacak.


Microsoft bugün den itibaren uygulama mağazasına Müzik Bölümünü ekledi.

Microsoft Windows 10 ile çok geniş kitlelere ulaşma hedefini çeşitlendirmek istiyor. Duyurduğu yeni nesil işletim sistemi Windows 10 ile birlikte yenilediği uygulama mağazasında artık Müzik Severlere ayırdığı bir bölüm yer alıyor.

 

xbox-music-store

Müzik ve Microsoft !

Daha Önce Xbox Müzik servisi ile online müzik pazarında yer alan Microsoft artık tüm kullanıcılarına doğrudan Windows Mağazası üzerinden ulaşacak.

Farklı müzik türlerinden binlerce sanatçının albümlerini ve şarkılarını satın almadan keşfedebilecek ve dinleyebileceksiniz.

Müzik parçalarını 30 saniyelik kısa tanıtımlar halinde sunan Microsoft favori listenizdeki tür ve sanatçıları onların yeni albümlerini ve şarklılarını size sunacak.

Henüz Mobil Desteği sunulmasa da kısa sürede gelecek gibi.

Ancak Microsoft online müzik pazarında bu yatırımları yapmakta geç kalmış gibi gözükebilir.

ancak kafamda belki de bunu bir şirket politikası olarak yapıyorlar diyorum zira Apple hali hazırda Spotify gibi bir çok ücretsiz yayın yapan platformalara karşı kendi online satış kanallarını koruma savaşı verirken bu savaşın sonucuna göre bir aksiyon almayı seçmişte olabilir.

Microsoft Windows 10 Müzik Mağazası ile bu kanalda ne kadar başarılı olacak onu zamanla göreceğiz.