Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Witcher 3 Satış Rekoru Kırdı

CD Projekt RED’in ortak kurucularından Marcin Iwiński bugün yaptığı basın açıklamasında tüm oyunculara Witcher 3′e olan ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

CD Projekt RED’in ortak kurucularından Marcin Iwinski bugün yaptığı basın açıklamasında tüm oyunculara Witcher 3′e olan ilgilerinden dolayı teşekkür etti, ve yapımın yalnızca 2 haftada 4 milyondan fazla satış rakamına ulaştuğunu duyurdu.

Marcin Iwiński, Witcher 3′ün 2 hafta gibi çok kısa bir sürede 4 milyon adet satmasından dolayı memnuniyetini aşağıdaki sözlerle belirtti;
“19 Mayıs, biz CD Projekt Red için çok tarihi bir gündü, 3 senedir sıkı bir biçimde emek sarf ettiğimiz açık dünya RPG oyunu Witcher 3: Wild Hunt’ın çıkışını yaptık. İlk günden itibaren onbinlerce positif bildirim ve destek aldık, bizleri tebrik eden inanılmaz sayıda sıcak kanlı mektuplar elimize ulaştı.

Oyunun medya tarafında tüm yayın organları tarafından elde ettiği puanlarla göğsümüz kabardı, ortalam 90+ alan oyunumuz, Wild Hunt bir rüyayı gerçekleştirdi.

Buradan Witcher 3: Wild Hunt’ı çıkışından bu yana ilk 2 haftada satın alan 4 milyon oyuncuya teşekkür etmek istiyorum. 4 milyon oyuncu kazandıkları paraları oyunumuza harcamışlarsa, bir şeyleri doğru yaptığımızın kanıtıdır. Bu positif enerjiyi harmanlayıp hakettiğiniz daha nice maceralara sizi ulaştıracağımızdan hiç şüpheniz olmasın. O zamana dek, Witcher 3′ün tadını çıkarmaya ve bedava indirilebilir içeriklerinizi indirmeyi unutmayın.”

CD Projekt Red gerçekten bu başarısını fazlasıyla hak ediyor. Son zamanlardaki yapımcılar arasında oyunculardan nasıl daha fazla para kazanarım mantalitesinin aksine oyun keyfini arttırmaya çalışan nadir bir firma. Kendilerini tebrik ediyoruz.