Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Xbox One İçin, World of Tanks Çıkış Tarihi

Dünyada en çok oynan online oyunlardan biri olan World of Tanks, iyileştirilmiş grafikleri ile şimdide Xbox One için geliyor.

Dünyada en çok oynan online oyunlardan biri olan World of Tanks, iyileştirilmiş grafikleri ile şimdide Xbox One için geliyor.

Dünyada en çok oynanan online oyunlardan biri olan World of Tanks’ın Xbox One için yayınlanacağı kısa süre önce açıklanmıştı.

Geçtiğimiz gün Wargaming tarafından yapılan açıklamada World of Tanks’ın Xbox One için belirlenen çıkış tarihi açıklandı. Firmadan yapılan açıklamada World of Tanks’ın Xbox One versiyonunun 28 Temmuz’da yayınlanacağı belirtildi.

World of Tanks’in Xbox One sürümünde, konsolun grafik kapasitesinden sonuna kadar faydalanmak için yüzlerce tank, olabildiğince detaylı biçimde modellenerek yüksek çözünürlüklü şekilde oyuna aktarılmış.

Oyunda, Xbox Live hesabı ile kullanıcının bulunduğu aşamaya ve sahip olduğu içeriğe her iki platformda da erişebilmesi, PvE oynanışa sahip yepyeni “Proving Grounds” modu, Xbox One platformunun sunduğu tüm sosyal ve video yayını imkânlarından faydalanmak gibi pek çok yenilik de yer alıyor.

Wargaming ve Xbox, oyunun sıkı hayranlarının 10 Temmuz’da başlayacak önyükleme ile oyunu konsollarına indirebilecekleri duyurdu. Ayrıca oyuncular, “Xbox One World of Tanks Beta Hafta Sonu” etkinliği ile 11 ve 12 Temmuz günü oyunu önceden deneme şansını elde edecekler.