Sosyal Medya

Android

Xiaomi Mi Mix 3, Çentiksiz ve Çerçevesiz Ekranlı, Sürgülü Selfi Kameralı

Xiaomi amiral gemisi telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Bu seferki modelde sürgülü selfi kamera sistemi var. Çentiksiz bir ekrana ship olmak için kullanılan sürgülü sistemin yanında yüzde 93'lük ekran gövde oranına sahip. Xiaomi Mi Mix 3 Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi’den Sürgülü Kamera Sistemli yeni model, Mi Mix 3

Çinli teknoloji devinin amiral gemisi akıllı telefonları arasında son olarak Mi Mix 3 Modeli girdi.

Çentikten kurtulmak isteyen diğer üreticilerde olduğu gibi kayan – sürgülü bir selfi kamera sistemi ve bunun getirdiği çentiksiz ekran ile harika bir kullanım alanı sunuyor. Ancak yeni mekanizma yüzüden çokta ince olduğu söylenemez.

Ancak Vivo veya Oppo Find X modelinde farklı olarak sürgülü kamera sistemi motorlu değil. CEO Lei Jun, tasarımı eski sürgülü telefonlar ile karşılaştırdığınızda oynamak oldukça rahatlatıcı diyor.

Önceki iki Mi Mix modeli şirketin ekran etrafındaki çerçeveyi olabildiğince azaltmaya yönelik öncü girişimler olarak kaldı. Ama bu yeni Xiaomi Mi Mix 3 modelinde çentik ortadan kalktı. Ancak selfi kamerasını ekranın altına yerleştirerek bir anlamda riske de girdiler.

Çentiğin avantajlarını bu yılki Mi 8 modelinde kullanmıştı ancak Mi Mix 3, serinin ruhunu korurken, büyük kusurlardan birini düzeltmiş oluyor.

Xiaomi Mi Mix 3 Yüzde 93 ekran gövde oranına sahip!

Ekranın altındaki Çene diye tabir edilen yer, Mi Mix 2S’e göre 4.5mm kısaldı. Spesifik olarak, Mi Mix 3, serileri 6.4 inçlik bir 1080p panel ile OLED’e taşır. Toplamda dört kamera var: Arkada 12 megapiksel geniş açılı ve telefoto modülleri ve ön tarafında 2 megapiksel sensörle desteklenen 24 megapiksel bir selfie kamerası.

Telefonun arka tarafında bir parmak izi sensörü var, bu yüzden Oppo Find X’un aksine; kameranın kilidini açmak istediğiniz her defasında kameraları açmanız gerekmez.

İşlemci tarafında bu yılın amiral gemilerinde olduğu gibi Snapdragon 845 mobil işlemci kullanılıyor. 10GB RAM ile de yeni bir hafıza alanı yaratıyor. 5G desteği ve 10W kablosuz şarj desteği ile geliyor.

Xiaomi’nin açılış etkinliği şu anda Pekin’de devam ediyor; Çin ve Hindistan için fiyatlandırma ayrıntıları daha sonra belli olacak.

TheVerge