Sosyal Medya

Donanım

XPG Modüler PC Kasaları Oyuncuların Beğenisini Hedefliyor!

XPG STARKER AIR ve XPG DEFENDER modelleri kullanıcılara kurulumda büyük kolaylıklar sunan modüler ve şık görünümlü tasarımlarıyla oyun sistemlerinin vazgeçilmez bileşenlerinden biri olmayı amaçlıyor.

XPG Modüler PC Kasalarıyla Oyuncuların Beğenisini Kazanmayı Hedefliyor

Markanın XPG STARKER AIR ve XPG DEFENDER modelleri kullanıcılara kurulumda büyük kolaylıklar sunan modüler ve şık görünümlü tasarımlarıyla oyun sistemlerinin vazgeçilmez bileşenlerinden biri olmayı amaçlıyor.

Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPGSTARKER AIR ve XPG DEFENDER modelleriyle mid-tower segmentindeki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor. Her iki model de kurulum kolaylığı sunan geniş iç yapısı ve serbest hava akışı sağlayan tasarımlarıyla PC meraklıları ve oyuncuların gözdesi olmaya aday.

XPG STARKER AIR – Kompakt Tasarım, Geniş İç Hacim

XPG STARKER AIR cesur fakat aşırıya kaçmayan oyuncu tarzı ve asgari düzeyde tutulan ARGB aydınlatmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İlk bakışta boyutlarından beklemeyecek genişlikte bir iç hacme sahip olan STARKER AIR, ATX boyutlu anakartlar için ideal bir çözüm.

Normal STARKER modelinden farklı olarak, ağ şeklinde ince bir ön panele sahip olan STARKER AIR, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunuyor. Oyuncuların ihtiyaçları ve arzuları gözetilerek tasarlanan STARKER ailesi kasalar, özel raylı toz filtreleri sayesinde kasa temizliğini son derece kolaylaştırıyor. Ayrıca ürün kullanıcılara ekran kartını dikey takarak farklı bir görünüm yaratma şansı da sunuyor.

Toplam 6 adede kadar fan takılabilen kasa bu yönüyle kullanıcılara üstün bir hava akışı yaratma imkânı tanıyor. Ayrıca kasanın ön tarafına 360mmüst tarafına 240mm ve arka tarafına da 120mm’lik radyatör takılabiliyor. Tüm bunların yanında kasanın üstünde 2’şer adet 3.5” HDD veya 2.5” SSD takmak için gerekli alan bulunuyor.

XPG DEFENDER – Mükemmel Oyun Sistemi için Tasarlandı

Oyuncu sistemlerinden en yüksek performansı talep eden kullanıcılar düşünülerek tasarlanan XPG DEFENDER, E-ATX boyutunda anakartların rahatlıkla sığabileceği mid-tower boyutlarında bir PC kasası. Geniş iç hacmi sayesinde 170mm yüksekliğindeki CPU soğutucularını ve 380mm uzunluğunda grafik kartlarını barındırabiliyor. Bu da kullanıcılara en yeni AMD ve NVIDIA ekran kartlarını kullanma ve gelecekte sistemlerini güncellemek istediklerinde uyumluluk konusunu dert etmeden istedikleri parçaları alma imkânı veriyor.

Minimal bir tasarım tarzı olan XPG DEFENDER’ın ön paneli hava akışını artırmak için ağ şeklinde mıknatıslı bir kapağa sahip. İçerisinde 3 adet XPG VENTO 120 fanla gelen ürünün ön tarafına 360mmüst kısmınaysa 280mm uzunluğunda radyatör takılabiliyor.

XPG STARKER AIR ve DEFENDER modelleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve diğer XPG ürünlerini incelemek için markanın xpg.com/tr/ adresindeki internet sitesini ziyaret edebilir veya @xpg_turkiye adresindeki Instagram sayfasını takip edebilirsiniz.