Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Xsolla mobil ve dijital dağıtım çözümü tekliflerini genişletti

Küresel video oyun ticareti şirketi Xsolla bugün, oyunlarını dünya genelinde piyasaya çıkarmaları ve büyütmeleri için geliştiricilere daha fazla fırsat sunmak adına mobil ve dijital dağıtım çözümlerini genişlettiğini açıkladı.

Xsolla mobil ve dijital dağıtım çözümü tekliflerini genişletti

Geliştiricilere yönelik olarak büyüyen araç ve hizmet setine NFT ile ödeme seçeneğini ekledi

Küresel video oyun ticareti şirketi Xsolla bugün, oyunlarını dünya genelinde piyasaya çıkarmaları ve büyütmeleri için geliştiricilere daha fazla fırsat sunmak adına mobil ve dijital dağıtım çözümlerini genişlettiğini açıkladı. Ayrıca Xsolla, geliştiricilerin NFT satış ve dağıtımı yaparak kendi markalarını ölçeklendirmelerine yardımcı olmak adına yeni bir ödeme özelliği de ekledi.

Xsolla Başkanı Chris Hewish, “Xsolla, dünya genelindeki geliştiricilerin daha fazla coğrafyada daha fazla oyuncuya ulaşmalarına yardımcı olmak için geliştiricilere sınıfının en iyisi hizmetleri ve desteği sunmayı taahhüt ediyor.” dedi. “Video oyunlarının pazarlanması, piyasaya çıkarılması ve bunlardan gelir elde edilmesi konusundaki kilit zorlukları hedef alan yeni özellikler geliştirmeye devam ediyoruz. 2022 yılında ortaklarımızın sürekli olarak gelişen oyun ortamının ötesinde olmalarını sağlamaya devam edecek daha fazla özellik gelecek.”

Mobil Web Shop – Yeni Özellikler

Büyüyen mobil ortam küresel oyun gelirine liderlik etmeye devam ettiğinden, Xsolla Mobil Oyun Web Shop’u mobil geliştiricilerin daha fazla oyuncuya ulaşmalarına ve mobil oyun devriminde ön planda kalmaya devam etmelerine yardımcı olacak yeni özellikler ekledi.

● Genişletilmiş Analizler

Geliştiriciler, kendi Web Shop’larına yeni oyuncular getirme verimliliğini artıracak bir şeffaf baca oluşturabilir.

Bu da geliştiricilerin online oyuncu deneyimini anlamalarına ve kullanıcıların kendi oyunlarına nerede ve nasıl dahil olduklarını belirlemelerine yardımcı olacak.

● Benzersiz Promosyonlar

Bu yerleşik bileşen, geliştiricilerin kendi Web Shop’ları aracılığıyla uygulama içinde yaptıkları satın alımlardan faydalanmalarına yardımcı oluyor.

Online deneyimde geliştiriciler, satışları artırmak ve online olarak yeni oyuncular getirmek için promosyon teklifleri sunabilir ve indirim kampanyaları, promosyon kodu teklifleri ve bonus verebilirler.

● Abonelik Yönetimi

Geliştiricilerin kendi Web Shop’larında dijital ürünlerden oluşan bir tam katalog satmalarına yardımcı olmak üzere, Xsolla etkili abonelik özellikleri ekledi.

Bu özellik geliştiricilerin yeni müşteri kazanmalarına ve bu müşterileri elde tutmalarına, sadakat oluşturmalarına, güvenilir gelir akışı elde etmelerine ve abonelikleri güvenle yönetmelerine olanak tanıyor.

Xsolla Web Shop hakkında daha fazla bilgi için, https://xsolla.com/solution/web-shop-for-mobile-games adresini ziyaret edin.

NFT İle Ödeme

Xsolla, geliştiricilerin kendi oyun ekonomilerine NFT’leri hızlı ve güvenli şekilde eklemelerine olanak tanıyacak bir NFT İle Ödeme işlemi oluşturdu. Bu özellik, oyuncuların kendi tercih ettikleri ödeme yöntemini kullanarak satın alma işlemlerini yapmalarını sağlıyor. Geliştiriciler NFT’lerin minting (para basma) ve teslimat işlemlerini yaparken, Xsolla ise ödeme ve oyun içi ürün dağıtım işlemini yapıyor.

NFT İle Ödeme hakkında daha fazla bilgi için, https://xsolla.com/solution/payments/nft-checkout adresini ziyaret edin.

Dijital Dağıtım Merkezi

Xsolla Dijital Dağıtım Merkezi, geliştiricilerin oyunculara ulaşmalarına ve her işlemden gelir elde etmelerine yardımcı olmak üzere oyunları uygulamalar, internet hizmet sağlayıcıları, bankalar ve diğer kanallardan oluşan bir küresel ağa bağlıyor. Bu yeni çözüm, oyuncuların ideal bir çoklu platform deneyimi aracılığıyla kendi favori oyunlarını keşfetmelerine ve desteklemelerine izin veriyor ve oyuncuların istedikleri şekil ve zamanda ödeme yapmalarına olanak tanıyor.

Artık geliştiriciler süper uygulamalar, online bankacılık uygulamaları ve mobil kariyer pazar yerleri gibi dağıtım kanalları aracılığıyla artan piyasaya giriş oranından ve marka bilinirliğinden faydalanabiliyor. Dijital Dağıtım Merkeziyle oyununuz çok sayıda yeni kullanıcıya ulaşabilir, dağıtım maliyetlerinden tasarruf etmenizi sağlayabilir ve genel gelir ve bağlılığı artırabilir.

Dijital Dağıtım Merkezi hakkında daha fazla bilgi için, https://xsolla.com/products/digital-distribution-hub adresini ziyaret edin.

Xsolla bu çözümleri ve daha fazlasını önümüzdeki altı ayda GamesBeat Summit 2022, Pocket Gamer Connects Seattle, Nordic Game Show, Pocket Gamer Toronto, China Joy ve gamescom dahil olmak üzere bazı etkinliklerde tanıtacak. Xsolla uzmanlarıyla tanışmak üzere kaydolmak için, https://xsolla.com/events adresini ziyaret edin.