Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Yakında WhatsApp ‘ın Beğen Tuşu Olacak!

WhatsApp, Facebook'taki "Beğen" tuşu özelliğine sahip olacak. Peki, bu beğen tuşu nasıl kullanılacak?

WhatsApp, Facebook’taki “Beğen” tuşu özelliğine sahip olacak. Peki, bu beğen tuşu nasıl kullanılacak?

WhatsApp, Facebook tarafından satın alındıktan sonra hızlı bir şekilde büyüdü. Sosyal medya devinin mobil uygulamayı satın almasının çok doğru bir hamle olduğu, WhatsApp’a yeni gelen özellikler ile kanıtlanıyor. WhatsApp’ın Web sürümü ve mobil platformlardaki yenilikler bu özelliklere en güzel örnek.

Beğen Tuşunun Görevi Ne Olacak?

Yenilikler ile karşımıza çıkan Facebook’un şimdi de WhatsApp için yeni bir planı olduğu çıktı. Söylenenlere göre Facebook’ta yer alan “Beğen” tuşu çok yakında WhatsApp’a da gelecek. WhatsApp beğen tuşu birçok kullanıcının mesajlaşma deneyimini daha da güzelleştirecek. Varsayımlara göre WhatsApp beğen tuşu, bir olayı onaylama yerine kullanılacak.

Bildiğiniz gibi WhatsApp mavi tik özelliği, gelen mesajları okuyup okumadığınızı mesajı gönderen kişiye iletiyor. Cevap yazmadığınız durumda bu mavi tik büyük sorunlara neden olabiliyor. Eğer işiniz var ve mesaj atamayacak durumdaysanız WhatsApp beğen tuşu özelliği ile aynı Facebook’ta olduğu gibi “THUMBS UP” işareti gönderebileceksiniz.

whatsapp-like2

Henüz geliştirici Beta sürümlerinde test edilen bu özelliğin ne zaman son kullanıcıya sunulacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Bakalım WhatsApp, beğen tuşu özelliği ile mavi tik ile sinirlendirdiği kullanıcıların gönlünü tekrar kazanabilecek mi?