Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Yale ve Philips Hue ile daha akıllı bir ev mümkün

Yale Linus Akıllı Kilit,  Philips Hue akıllı aydınlatma sistemi ile yaptığı entegre iş birliği ile  kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya  devam ediyor.

Yale ve Philips Hue ile daha akıllı bir ev mümkün

Yale Linus Akıllı Kilit,  Philips Hue akıllı aydınlatma sistemi ile yaptığı entegre iş birliği ile  kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya  devam ediyor.

Ev güvenliği uzmanı Yale, akıllı aydınlatmada lider Philips Hue entegrasyonu sayesinde, kapının kilidi açıldığında ışıkların yandığı, evden çıkarken ise ışıkları kapatan yeni sistem ile kullanıcıların hayatına değer katan bir yenilik daha ekledi. Ev erişimini ve aydınlatmayı entegre ederek, evde yaşanan deneyimi daha akıllı hale getirdi.

Yale EMEA Genel Müdürü Kate Clark: ‘’ Ürünlerimizi sürekli iyileştirmeye kendini adamış bir marka olarak, Philips Hue ile bu yeni ortaklığı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu, mevcut güvenilir iş ortakları portföyümüze kesinlikle harika bir katkı sağlayacak ve tüketicilerimize Linus® Akıllı Kilit için yepyeni işlevler sunacak” diye belirtiyor.

Yale Sync ve SR alarmları Signify’ın Philip Hue akıllı ışıklarıyla entegre çalışıyor. Çifte caydırıcılık oluşturmak için ışığı ve sesi birleştiren Philips Hue entegrasyonu, hırsızların cesaretini kırarken, ev sahiplerine evlerinin korunduğuna dair görsel güvence sunuyor.

Signify’da Philips Hue İş Grubu Lideri olarak çalışan Jasper Vervoort: “Akıllı aydınlatmada bir lider olarak, Philips Hue’yu akıllı evlerle daha da iç içe getiriyoruz. Bu nedenle, Yale gibi güçlü ortaklarımız ve “Hue Dostları” ekosistemimiz var. Yale ile akıllı kilitlerin ve akıllı aydınlatmanın avantajlarını birleştirerek tüketicilere güvenliği ve gönül rahatlığını bir arada sunuyoruz” diye açıklıyor.

Kapısında Linus® Akıllı Kilit ve evinde bir Philips Hue akıllı aydınlatma sistemi kurulu olduğu sürece,kullanıcılar  bu yeni özelliklerin keyfini çıkarabilecek;

●         Evinize Hoş Geldiniz: Kapınız otomatik olarak açıldığında, ışıklarınız da açılacak ve hoş bir karşılama alacaksınız.

●         Evden İçiniz Rahat Ayrılın: Evden çıkarken Yale Akıllı Tuş Takımınızda yapacağınız tek dokunuşla kapınızı kilitleyin, ışıklarınız da otomatik kapanacaktır.  Işıklarınızı evdeymişsiniz gibi otomatikleştirin ve dışarıdayken de içiniz rahat olsun.

●         Misafirlerinizi ağırlayın: Sihirli bir şekilde açılan ışıklar ve cep telefonu veya tuş takımı aracılığıyla açılan bir kapı sayesinde misafirlerinizin evlerinden uzaktayken de evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlayın.

Yale Hakkında

Dünyanın en eski uluslararası markalarından biri olan Yale, kilit endüstrisinde en bilinen isimdir. Yale, Amerika’da bir aile şirketi olarak kuruldu. Linus Yale Jr. dört bin yıl önce eski Mısırlılar tarafından kullanılan bir mekanizmaya dayanan bir kilit geliştirdi. Bu kilit bugün güvenlik endüstrisinde hala en yaygın olarak kullanılan ünlü pimli kilit mekanizmasının icat edilmesini sağladı.

20. yüzyılın başlarında, şirket dünya çapında genişledi ve 12 binden fazla kişiye istihdam sağlamaya başladı. Ağustos 2000’de Yale, ASSA ABLOY Grubu tarafından satın alındı.

Yale Türkiye Hakkında

1942 yılında resmi olarak Türkiye’nin tescilli ilk kilit markası olan Yale, kısa sürede büyük bir pazar payına sahip olmuş ve büyük ölçüde bilinirlik kazanmıştır. 1980 yılında ayrıldığı Türkiye pazarına 2007 yılında yeniden giriş yapan Yale, zengin ürün grupları ile nihai tüketiciye hizmet sunmaktadır.

ASSA ABLOY Hakkında

ASSA ABLOY, geçiş çözümlerinde dünya lideridir. Güvenlik, konfor ve rahatlık için son kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ürünler ve çözümler sunmaktadır. Kuruluş tarihi olan 1994 yılından bu yana, ASSA ABLOY bölgesel bir şirketten, yaklaşık 48 bin çalışanı olan, 70’ten fazla ülkede faaliyet gösteren ve 71 milyar İsveç Kronuna (SEK) yakın satış yapan uluslararası bir gruba dönüşmüştür. Hızla büyüyen elektromekanik güvenlik sektöründe; geçiş kontrolü, tanımlama teknolojisi, giriş otomasyonu ve otel güvenliği gibi alanlarda dünya pazarında lider bir konumdadır.

Philips Hue Hakkında

Philips Hue, akıllı aydınlatmada dünya lideridir. Philips Hue, akıllı LED ampuller, aydınlatma armatürleri, lambalar, sensörler ve akıllı anahtar yelpazesiyle evlerimize akıllı aydınlatma sistemleri getirmektedir. Akıllı aydınlatma sistemi, güzel renkler ve ışık sahneleri ile havayı ayarlamanıza,  daha güvende hissetmenize yardımcı olacak uygun zamanlayıcılar ve rutinler ayarlamanıza, günlük aktiviteleriniz için en iyi ışığı kullanmanıza ve hayatınızı çok daha kolay hale getirmenize yardımcı olmaktadır.

Daha fazla bilgi için, lütfen ziyaret edin. www.philips-hue.com.