Sosyal Medya

Donanım

Yale ev güvenlik ürünleri ile okula dönüş sürecinizi kolaylaştırın

Tatilin bitişi ve yeni okul döneminin başlamasıyla evdeki rutinler alışmak hem ebeveynler hem de çocuklar için kolay olmuyor. Yale’nin akıllı ev güvenlik ürün yelpazesi ve her eve uyum sağlayan tasarımları bu yoğun süreci yönetmenizi daha güvenli ve daha kolay bir hale getiriyor. 

Yale ev güvenlik ürünleri ile okula dönüş sürecinizi kolaylaştırın

Tatilin bitişi ve yeni okul döneminin başlamasıyla evdeki rutinler alışmak hem ebeveynler hem de çocuklar için kolay olmuyor. Yale’nin akıllı ev güvenlik ürün yelpazesi ve her eve uyum sağlayan tasarımları bu yoğun süreci yönetmenizi daha güvenli ve daha kolay bir hale getiriyor.

“Okul dönemi yaklaşırken, indirimli Yale güvenlik ürünlerine sahip olmak için 1-18 Eylül tarihleri arasında Amazon.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.”

Okul rutinine hızlıca alışın

Hafta içi sabah telaşlarınızı ve okul hazırlıklarını Linus® Akıllı Kilit sayesinde kolaylaştırın.  Böylece okulun ilk ziline yetiştirmek için kapıdan aceleyle çıktığınızda bile evinizin her zaman kilitli ve güvende olduğundan emin olun.

Siz kapıyı kapattığınız an Linus®, kapınızı otomatik olarak kilitler, Philips Hue akıllı aydınlatma ile entegrasyonu sayesinde evinizin tüm ışıklarını da söndürür. Çocuklarınız uzun bir öğrenim gününün ardından eve döndüklerinde, Linus® kapı açılır açılmaz ışıkları yakarak onlara sıcak bir karşılama sunabilir.

Gençlere okulları sonrası daha çok özgürlük sağlayın

Anahtarsız erişim özelliği tüm aileye olasılıklar dünyasının kapılarını açar. Özellikle okul sonrası etütlere veya kulüplere katılma, hatta ders çalışma amacıyla arkadaşının evine gitmek için daha fazla özgürlük isteyen gençlere yöneliktir. Üstelik anahtarları unutma veya kaybetme endişesi olmadan!

Linus® Akıllı Kilit sayesinde çocuklarınızın telefonuna sanal anahtar veya kod gönderebilirsiniz. Programlarına göre güvenli bir şekilde ve anahtarsız eve girip çıkabilmelerini sağlayabilirsiniz.. Ayrıca telefonları bozulsa veya kaybolsa dahi endişe etmeniz gerekmez, eve girmeleri için Yale Akıllı Tuş Takımına giriş kodunu tuşlamaları yeterlidir.

Siz işteyken çocuklarınızla ilgilenmesi için güvendiğiniz bakıcıları eve alın

Mesai saatleriniz çocuklarınızın okul sonu ile denk gelmiyorsa çocuklarınızı karşılayacak kişilerin eve kolayca girmesini sağlayabilirsiniz. Linus® ile bu kişilerin telefonuna giriş kodu yollayabilirsiniz, böylece onları karşılamak için evde olamadığınızda çocuklarınıza göz kulak olmak için eve giriş yapabilirler.

Okul günleri boyunca boş kalan evinizi koruyun

Kişiselleştirilmiş bir ev güvenliği sunan Sync Akıllı Ev Alarmı ile Yale Akıllı Kameralarını beraber kullanarak evde olmadığınız uzun süre içinde evinizin güvende kalmasını sağlayabilirsiniz.

Kurulumu kolay Sync Akıllı Ev Alarmı Yale Home uygulaması üzerinden tamamen kontrol edilebilir. Alarm, size özel ev güvenlik sisteminizi oluşturmanıza olanak tanıyan 40’a kadar aksesuarla eşleştirilebilir. Daha yüksek koruma için, Yale Akıllı Kameraları Sync Alarm sistemiyle entegre edebilirsiniz.

Yale Dış Mekan Akıllı Kameraları, evinizdeki bahçeleri, araba yolları ve dış mekan binaları gibi belirli alanları izlemek için programlanabilir. Ek bir güvenlik düzeyi sağlamak için aylık ücret ödemeden iç mekan kameraları da eklenebilir. Aile evinizi istediğiniz yerden kontrol edebilir, böylece size evde yokken her şeyin yolunda gittiğini görerek gönül rahatlığına ulaşabilirsiniz.

Çocuğunuzun okul gereçlerini ve bisikletini güvenceye alın

Yale’in ihtiyaca göre standart, yüksek ve maksimum güvenlikli asma kilit serisi çocuklarınızın okul dolaplarındaki eşyalarını ve bahçedeki bisikletlerini güvende tutar.

Okul dönemi yaklaşırken, indirimli Yale güvenlik ürünlerine sahip olmak için 1-18 Eylül tarihleri arasında Amazon.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.