Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Yale’in yeni ürünü Akıllı Kapı ve Garaj Açıcı ile tanışın

Yale, mülklerinizin giriş noktaları üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için yeni akıllı güvenlik cihazlarını piyasaya sürüyor

Yale’in yeni ürünü Akıllı Kapı ve Garaj Açıcı ile tanışın

Yale, mülklerinizin giriş noktaları üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için yeni akıllı güvenlik cihazlarını piyasaya sürüyor

 

Akıllı ev güvenlik çözümlerinde sektörün lideri konumundaki Yale, tüketicilerin evlerindeki tüm giriş noktalarına kolaylık ve güvenlik getirmek için tasarlanan en yeni akıllı ev cihazını piyasaya sürdü.

 

Akıllı Kapı ve Garaj Açıcı, akıllı telefonlara yüklenen Yale Home uygulaması üzerinden otomasyon cihazlarıyla donatılmış kapıları ve garaj kapılarını kontrol etme ve izleme olanağı sağlıyor.

 

Linus® Akıllı Kilit (ve diğer Yale Akıllı Kilitler) ve yeni Akıllı Depolama serisinden oluşan Yale Home serisinin en son üyesi olan Akıllı Kapı ve Garaj Açıcı, markanın gelecekteki tüm akıllı ev ürünleri için tek uygulamalı kullanıcı deneyimi yaratma hedefine uygun olarak tasarlandı.

Akıllı Kapı ve Garaj Açıcı

Kolay bir kuruluma ve kompakt bir tasarıma sahip Yale Akıllı Kapı ve Garaj Açıcı, akıllı telefonlardan kapılara ve garajlara sorunsuz erişim sunuyor. Uzaktan kumandaya gerek kalmadan, eve yaklaşırken veya evden ayrılırken kapıları ve garaj kapılarını açıp kapamaya olanak tanıyor. Biri garaj kapısını açarsa veya kaparsa bildirim gönderiyor, böylece kullanıcılar Yale Home uygulamasındaki Etkinlik Günlüğü aracılığıyla erişim geçmişini istedikleri zaman ve yerde kontrol edebiliyor. Garajlarda saklanan araba, bisiklet, çim biçme makinesi, spor aletleri, elektrikli veya bahçe aletleri ve diğer pahalı eşyaların güvende olmasını sağlıyor.

 

Yale Home uygulamasındaki kodu veya sanal anahtarı kullanarak istediğiniz kişiye uzaktan kalıcı veya geçici erişim izni verebiliyorsunuz. Akıllı Tuş Takımı ise uygulamayı kullanmaya gerek kalmadan kapıların açılmasını sağlıyor. Örneğin bir paketin teslim edilmesini istiyorsanız tüm gün evde beklemek yerine, kuryeye PIN kodu vererek erişim izni verebilir ve paketlerinizin garaja bırakılmasını isteyebilirsiniz.

 

Amazon Alexa ve Google Assistant gibi önde gelen sesli asistanlarla çalışacak şekilde tasarlanan bu Akıllı Açıcılar (Smart Opener) sayesinde sesli komutlarla misafirlerinizi içeri alabilirsiniz.

 

Yale Home uygulamasını kullanarak daha akıllı yönetim

Dahili Wi-Fi sayesinde Yale Home uygulamasını kullanarak kapılarınızı ve garajlarınızı uzaktan açıp kapatabilir, kod veya sanal anahtarlar ile istediğiniz kişilere uzaktan erişim sağlayabilirsiniz. Böylece siz tatildeyken planladığınız erişim izinleriyle yakınlarınız içeri girip evinizi kontrol edebilirler. Siz de  gönül rahatlığı ile garaj ve kapı erişimlerinizi uygulama üzerinden izleyebilirsiniz.

 

Yale Home uygulaması, Yale’in birbiriyle bağlantılı bu Akıllı Kapı ve Garaj Açıcılarını yönetmeye ve izlemeye olanak tanıyor. Garajlar ve kapılar bu yeni akıllı açıcı cihazlarla kontrol edilebilirken, Linus® gibi Yale Akıllı Kilitler ön veya arka kapıyı yönetmek için kullanılıyor. Yoğun yaşamlara kolaylık ve esneklik getiriyor, evlerin daha sorunsuz bir şekilde yönetilmesine yardımcı oluyor. Kod veya sanal anahtar ile garajlara, ön ve arka kapılara erişim vermeyi ve gerektiğinde hepsine olan erişimi bir kerede iptal etme olanağı sağlıyor.

 


 

Yale Hakkında

Yale, 182 yıldır insanları, mekanları, eşyaları ve en sevdiklerimizi koruyan lider bir güvenlik markasıdır. Ön kapılar, iç kapılar, dolaplar, paket teslimatları ve daha fazlası için yenilikçi mekanik kilitlerimiz, alarmlarımız, kasalarımız ve akıllı kilitlerimizle dünyanın dört bir yanında milyonlarca ev ve işyerinin güvenliğini sağlıyoruz. Yale, geçiş çözümlerinde dünya lideri ASSA ABLOY Grubu’nun bir parçasıdır.

Ayrıntılı bilgi için lütfen www.yalehome.com/tr  adresini ziyaret edin.