Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Yale ve Somfy, daha güvenli ve akıllı evler için işbirliği!

Akıllı ev güvenlik çözümlerinde sektörün lideri konumundaki Yale, birbiriyle bağlantı kurabilen akıllı ev cihazları alanında uzman Somfy ile güçlerini birleştirdi.

Yale ve Somfy, daha güvenli ve daha akıllı evler oluşturmak için güçlerini birleştiriyor

Akıllı ev güvenlik çözümlerinde sektörün lideri konumundaki Yale, birbiriyle bağlantı kurabilen akıllı ev cihazları alanında uzman Somfy ile güçlerini birleştirdi. Somfy ekosistemine katılan Linus®Akıllı Kilit, Somfy TaHoma uygulamasıyla yönetilebilecek, kullanıcılar cihazların kullanımını alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak. Bölgeye özel ürün gruplarına sahip küresel bir marka olarak ortaklık, Avrupa, İskandinavya, Hindistan ve Asya-Pasifik de dahil olmak üzere çeşitli bölgelerde bulunan Yale Access destekli akıllı kilit portföyüne katılacak. Avrupa’da entegrasyon, özellikle Linus® Akıllı Kilit kullanıcılarına fayda sağlayacak.

Uygulama ile faklı kullanım senaryoları oluşturmak mümkün olacak

Yale Linus® Akıllı Kilit kullanıcıları evin genel güvenliğini artırmak için alarmları, ışıkları, kameraları Somfy TaHoma uygulamasına bağlayarak daha akıllı bir ev ekosistemi kurabilecekler. Ayrıca birkaç kolay adımda farklı kullanım senaryoları oluşturabilecek, Somfy Senaryo Başlatıcı özelliği ile senaryo listesini etkinleştirip düzenleyebilecekler.  “Evden Çıkış” veya “Eve Dönüş” gibi belirli senaryolar da TaHoma uygulamasının ana ekranından veya Somfy’nin Keygo io uzaktan kumandası kullanılarak etkinleştirilebilecekler.

Örneğin ”Evden Çıkış” kullanım senaryosu devreye girdiğinde Yale Linus® Akıllı Kilit ile ışıklar sönecek, panjurlar kapanacak ve ön kapı kilitlenecek. ”Eve Dönüş” kullanım senaryosu ile de Yale Linus® Akıllı Kilit’in sunduğu anahtarsız kullanım kolaylığı sayesinde eve yaklaşırken kapının kilidi açılacak, alarm devre dışı kalacak, panjurlar kalkacak ve ışıkları açılacak. Ev sahipleri evde yokken bile onları bekleyen misafirlerine kapıyı uzaktan açabilecekler.

Yale ve Somfy, daha güvenli ve akıllı evler için işbirliği!

Somfy Ürün ve Hizmetler Müdürü Marc Westerman:

“Ortaklıklarımız sayesinde Smart Home TaHoma platformu dünyanın başlıca ekosistemleri ve hizmet çözümleriyle uyum içinde çalışıyor. Bugün de güvenlik çözümlerinde dünya lideri Yale ile ekosistemimizi büyütmekten gurur duyuyoruz. Somfy’nin yıllar içindeki gelişiminde temel kaygımız olan müşteriler için Akıllı Yaşam çözümlerini daha basit ve güvenilir hale getirmek, bu ortaklık sayesinde hayat bulacak” dedi.

Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Yale Akıllı Konut EMEIA Başkanı Thomas Moser,

“Stratejik ortaklıklar, ürünlerin eksiksiz biçimde birlikte çalışabilmesi ve mükemmel kullanıcı deneyimi, Yale olarak ulaşmak istediğimiz hedefler için kilit rol taşıyor. Bugün Somfy’ın güvenilir iş ortakları ailemize katılmasının heyecanını yaşıyoruz. İş ortaklığı kurduğumuz markaları itinayla seçiyor, bu tür entegrasyonlarla ortaya çıkan işlevlerin müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olmasını sağlıyor, günlük görevlere esneklik ve kolaylık katarak hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Yale Linus® Akıllı Kilit’e TaHoma uygulamasına entegre ederken şimdiye kadarki en bağlantılı ve sezgisel kullanıcı deneyimini yaratmayı hedefledik” diye belirtti.

Bağlanabilirlik Ekosistem Ortaklığı ile olanakları çoğaltmak

Şirketlerin bağlantılı ürün ekosistemlerini genişletme misyonunu temel alan Somfy ve Yale (ASSA ABLOY), Danfoss ve Schneider Electric ile birlikte Bağlantı Ekosistemi Ortaklığının bir parçasıdır. Ortaklığın amacı bir tarafta bina sakinleri için basitçe birlikte çalışan ve diğer tarafta montajcılar için kurulumu ve bakımı kolay olan, önceden test edilip onaylanmış cihazlar ve sistemler sunmaktır. Çözümler birlikte çalışabilirken kolay entegrasyon için birbirleriyle uyumludur.

Bu ortaklık sayesinde, Yale (ASSA ABLOY), Danfoss, Schneider Electric ve Somfy bağlanabilirlik ve teknoloji stratejilerini açık bir ekosistem geliştirmek için uyumlu hale getirerek ürünlerini belirli kullanım durumlarında sorunsuzca birlikte çalışabilir hale getirirken tüketicilere somut faydalar sağlıyor..