Sosyal Medya

Eğitim

Yapay Zeka Destekli ‘Doping Hafıza’ Dijital Öğrenme Platformu

Zengin içerik havuzuyla YKS, LGS, KPSS, DGS ve ALES gibi sınavlara hazırlık sürecinde kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan sistem,, kullanıcı yorumlarını dikkate alarak içeriklerini güncelliyor.

Yapay Zeka Destekli ‘Doping Hafıza’ Dijital Öğrenme Platformu, Kullanıcıları Sınavlara Hazırlıyor

Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, her yaştan kullanıcıyı, mekan ve zamandan bağımsız yapay zeka destekli platformuyla sınavlara hazırlıyor. Zengin içerik havuzuyla YKS, LGS, KPSS, DGS ve ALES gibi sınavlara hazırlık sürecinde kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan sistem,, kullanıcı yorumlarını dikkate alarak içeriklerini güncelliyor.

Teknolojiyi kullanarak sınava hazırlanan kullanıcılar için öğrenmeyi hem coğrafi hem de maddi olarak erişilebilir kılan Doping Hafıza, yapay zeka destekli sistemi ile herkes için kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Tüm müfredatı kapsayan oldukça geniş bir içerik havuzuna sahip olan sistemde YKS, LGS, KPSS, DGS ve ALES gibi sınavlara hazırlanan öğrencilere özel içerikler bulunuyor. Doping Hafıza, yaklaşık 200 kişilik kadrosuyla 100 bini aşkın video, tamamı çözüm videolu 150 bini aşkın soru, 5 bini aşkın konsept, 20 bini aşkın görsel ve animasyon, 350 bin dakikayı aşkın içeriği kullanıcılarla buluşturuyor.

LGS’de Yüksek Başarı Oranı

2022 LGS’de birinci ve onlarca dereceye giren kullanıcının faydalandığı Doping Hafıza dijital öğrenme platformu,, kullanıcılara yüksek başarı oranı sunuyor. Yakaladığı başarılarla hem ailelerin hem de öğrencilerin yüzünü güldüren sistem, liseye geçiş sürecinde önemli bir eşik olan sınava yeni hazırlanan kullanıcılar için yüzlerce ders videosu ve binlerce çözümlü soru ve konseptleri de  içinde bulunduruyor. Ayrıca LGS’ye erkenden ve yavaş yavaş hazırlanmak isteyen ya da mevcut sınıf derslerinde daha başarılı olmak isteyen 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için de tüm derslere dair içerik paketleri mevcut.

YKS’ye Hazırlanırken Başarıya Adım Adım

Sağladığı yüksek başarı oranı ve ilk 100’de yer alan onlarca kullanıcısıyla Doping Hafıza YKS setleri binlerce kullanıcının hayalindeki üniversiteye yerleşmesine olanak sağlıyor. Üniversiteye geçiş sürecinde düzenlenen TYT, AYT ve YDT sınavları için hem tüm derslerin hem de tek tek derslerin çeşitli setler halinde sunulduğu YKS paketleri binlerce ders videosu, çözümlü soru ve deneme sınavlarını içinde barındırıyor. Paketleri kullanıcılar ister 2023 ister de 2024 yılı için temin edebiliyorlar. Sistem içerisinde YKS’ye hazırlık için erkenden adımlar atmak isteyen veya mevcut sınıf derslerinde daha başarılı olmak isteyen 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için de hem tüm derslerin hem de sözel ve sayısal derslerin ayrı ayrı olduğu paketler yer alıyor.

Her Kullanıcıya Yönelik Öğrenme Fırsatları

Doping Hafıza’da sadece lise ve üniversiteye geçiş sınavları için içerikler bulunmuyor. DGS, KPSS ve ALES’e yönelik interaktif içerikler, ders videoları, soru çözümleri ve deneme sınavları da yer alıyor. Bununla birlikte sınavlara hazırlıkta okuma hızını geliştirip en az iki katına çıkarmak isteyenler için Hızlı Okuma ve İngilizce öğrenimine temel bir başlangıç yaparak okuma, dinleme, yazma yetkinliklerini geliştirmek isteyenler için de Genel İngilizce (A1) içerik paketi bulunuyor.