Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Yapı kredi, Açık Bankacılık Hizmetlerini Kullanıma Açtı!

Yapı Kredi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB), Açık Bankacılık hizmetlerini kullanıma açan ilk bankalar arasında yer aldı.

Yapı kredi, Açık Bankacılık Hizmetlerini Kullanıma Açtı!

 

Her alanda sınırları kaldırmak için çalışan Yapı Kredi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB), Açık Bankacılık hizmetlerini kullanıma açan ilk bankalar arasında yer aldı. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilen Açık Bankacılık hizmetlerinin TCMB’nin kararıyla kullanıma açılması ile birlikte Yapı Kredi müşterileri, Yapı Kredi Mobil ve internet şubesi üzerinden diğer kurumlarda bulunan vadesiz hesaplarını takip edip başka bankada bulunan hesaplarından para transferi işlemlerini de kolayca gerçekleştirebiliyor.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan

Açık bankacılık yenilikler için alan yaratıyor

 

Açık Bankacılık ile bankacılık müşterilerine uygun, katma değerli ürün ve hizmetler sunmanın rekabet açısından daha da kritik hale geleceğinin altını çizen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, şu değerlendirmede bulundu:

Açık Bankacılık, finans sektöründeki rekabeti artırarak ürün ve hizmet kalitesinin gelişimine olumlu katkı sağlıyor. Bankalar ve diğer finansal kuruluşların sunacağı yeni iş modelleri ile müşterilere yeni fırsatlar sunacak. Git gide teknolojinin hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiği bu dönemde, artık tek bir noktadan pek çok çözüm karşılanabiliyor. Şimdi TCMB’nin Açık Bankacılık regülasyonu ile birlikte müşterilerimize bu hizmeti sunma fırsatını elde ettik. Açık Bankacılık ile müşterilerimiz tek bir noktadan hesaplarını takip edebilecek ve para transferlerini yönetebilecek. Yenilik için daha geniş alan yaratan bu uygulama ile ürünlerde çeşitlilik fırsatı da doğacak. Bu sayede, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları ürünlere ve hizmetlere daha iyi bir şekilde anlayıp onlara bu hizmetleri kolay ve hızlı bir şekilde sunmaya devam edeceğiz.