Sosyal Medya

Donanım

Yeni EQ2 profesyonel 4K ekranlar hem şirketlere hem okullara yönelik!

Yeni EQ2 profesyonel 4K ekranlar hem şirketlerin hem de okulların artan ihtiyaçlarını karşılıyor

Yeni seri altı farklı ekran boyutunda yüksek görünürlük, dayanıklılık ve kullanışlı bağlantı özellikleri sunuyor.

Panasonic, kurumların ve okulların artan ihtiyaçlarını gidermek için yeni EQ2 Serisi profesyonel 4K LCD ekranlarını duyurdu. Seri, aynı zamanda altı farklı ekran boyutunda (86/75/65/55/50/43 inç) yüksek görünürlük, dayanıklılık ve kullanışlı bağlantı özellikleri sunuyor.

Parlak ışığın yansımasını bastırmak için 500 cd/m² parlaklık ve yüksek pus değerli paneller sunan EQ2 Serisi konferans salonları, okullar ve resepsiyonlar veya alışveriş merkezleri gibi açık alanlar için ideal bir çözüm oluyor. Dikey veya yatay modda kullanılabilen, 20 dereceye kadar bir açıyla yatırılabilen ve 18 saat kesintisiz çalışabilen ekran sayesinde bu seri, bilgi ekranları için mükemmel bir seçim.

Yeni EQ2 profesyonel 4K ekranlar

EQ2 Serisi, Panasonic’in kablosuz sunum sistemi PressIT’in alıcı kartı sürümüyle uyumlu olan Intel® SDM (Akıllı Ekran Modülü) yuvası veya 12G-SDI ve DIGITAL LINK gibi isteğe bağlı bağlantı kartlarını destekliyor. Ayrıca ekrana açıklama eklemek ve fare kullanarak yakınlaştırmak/uzaklaştırmak için yerleşik bir beyaz tahta işlevi de sunuyor.

USB aygıtları, ekrana bir USB Tip A kablosuyla bağlanabilir ve USB Tip C bağlantı noktası kullanılarak EQ2’ye bağlı bir bilgisayar üzerinden kontrol edilebilir. Bu işlev, video konferanslara basit ve hızlı bir başlangıç için biçilmiş kaftandır. Ekrana sabit bir kamera veya hoparlör bağlıysa kullanıcının bilgisayarını bağlaması yeterlidir. Bu sayede kullanıcı, toplantıyı başlatmak için tüm cihazları kontrol etmeye hemen başlayabilir.

Maksimum esneklik için ekranlarda HDMI (x3), PC ve USB Tip C video giriş bağlantıları bulunuyor ve LAN veya seri kontrolü de kullanılabiliyor. Ağ üzerinden eş zamanlı kontrol ve yığın yönetimi de gerçekleştirilebiliyor. Ekranlar, AMX veya Crestron Connected™ üzerinden LAN kontrolünü de destekliyor. Bu seri, bir bilgisayarın kablolu bir LAN üzerinden 64 ekrana kadar içerik akışı yapmasını sağlayan Ekran Aktarımı özelliğini de destekliyor.

 
EQ2 SERIES
MODEL
TH-86EQ2 TH-75EQ2 TH-65EQ2 TH-55EQ2 TH-50EQ2 TH-43EQ2
SCREEN SIZE
86-inch 75-inch 65-inch 55-inch 50-inch 43-inch
BRIGHTNESS
500 cd/m²
CONTRAST
1200:1 5000:1 1200:1
RESOLUTİON
4K (3840 x 2160)

 

Ekranlar, haziran ayından itibaren sırayla piyasada yer alacak. Daha fazla bilgi business.panasonic.com.tr/visual-system adresinde bulunuyor.