Sosyal Medya

Android

Yeni Galaxy S4 Mini Plus!

>İşte Samsung Galaxy S4 Mini Plus özellikleri, fotoğrafları ve fiyatı. Giriş seviye Galaxy S modellerinden Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Mini Plus adıyla yenilendi.

İşte Samsung Galaxy S4 Mini Plus özellikleri, fotoğrafları ve fiyatı. Giriş seviye Galaxy S modellerinden Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Mini Plus adıyla yenilendi.

Akıllı telefon pazarında en fazla telefon duyuran marka Samsung, yeni bir modelle daha karşınızda. Uzun zaman önce tanıttığı Galaxy S4 Mini modelini, bugün yenileyen Samsung’un Galaxy S4 Mini Plus modeli, isim ve tasarım farklılıklarına rağmen, Galaxy E serisinin en küçük üyesi konumunda değerlendirilebilir.

01-s4-mini-plus-sdn

Galaxy S4 Mini Plus, giriş seviye özelliklerle karşınızda!

4.3 inç 540p Super AMOLED ekran, 8 Megapiksel arka kamera, 1.9 Megapiksel ön kamera, Qualcomm Snapdragon 410 işlemci, 1.5 GB RAM, 8 GB depolama alanı, 1900 mAh batarya ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi ile tanıtılan Samsung Galaxy S4 Mini Plus fiyatı da açıklandı.

Samsung Almanya sitesinde 239 Dolar fiyat etiketi ile satışa çıkartıldığı görülen Samsung Galaxy S4 Mini Plus, Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak ya da Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacak mı bilinmiyor.

Bakalım plastik kasalı yeni bir giriş seviye model duyurusu daha gerçekleştiren Samsung, Galaxy S4 Mini Plus ile başarılı satışlar elde edebilecek mi?