Sosyal Medya

Android

Yeni Google Lens Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact’a geldi

Google Lens Sony Xperia XZ2; Yeni Google Lens, şirketin Google Arama ile nesne tanıma ve doğal dil işleme konusundaki en iyi algoritmalarını bir araya getiriyor. Bu Nimetlerden Sony Xperia XZ2 modelleri de faydalanıyor

Yeni Google Lens Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact’a geldi

Entegrasyonu etkinleştirmek için, kullanıcıların sadece Google uygulamasını Play Store’da güncellemeleri yeterli.

Google Lens, daha fazla cihazın yerel kamera uygulamalarına genişliyor. Bunlara AndroidPolice tarafından fark edilen Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact dahil oldu. Entegrasyonu etkinleştirmek için, kullanıcıların sadece Google uygulamalarını Play Store’da güncellemeleri yeterli olacaktır.

Gerçek dünyayı ayrıştırmak için şirketin yapay zeka platformu olan yeni Google Lens, ilk olarak 2017’de duyurulmuştu. Google daha sonra, bu ayın başlarında yıllık I / O geliştirici konferansında Uygulamanın Google Fotoğraflarda Yaşaması Yerine; Lens’in doğrudan Google’ın ürettiği cihazların ve üst düzey Android Telefonların kendisine entegre edileceğini duyurdu. Başlangıçta 10 Adet Android Cihazının destekleneceğini, Pixel Cihazların Yanı sıra Hangi Android Cihazların bundan faydalanacağını belirtmemişti.

Google Lens aslında AI’nın hayatı nasıl kolaylaştırdığını gösterir

Yeni Google Lens, şirketin Google Arama ile nesne tanıma ve doğal dil işleme konusundaki en iyi algoritmalarını bir araya getiriyor. Böylece, yazılımı kitap ve kıyafetleri tanımlayıp ilgili alışveriş sonuçlarını bulabiliyor. Ayrıca, gerçek hayattaki dokümanlardan metin kopyalamanızı sağlayan akıllı bir metin seçim özelliğine de sahiptir.

Google daha önce sadece bu 10 cihaz üreticisinin bunu kullanacağını duyurmuştu. LG, Motorola, Xiaomi, Sony Mobile, HMD / Nokia, Transsion, TCL, OnePlus, BQ, ve Asus