Sosyal Medya

Donanım

Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop GTX 1070 Max-Q GPU Sahip

Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop GTX 1070 Max-Q GPU Sahip. Hangi Özellikler Geliştirildi? Geçen Seneki Modelden ne gibi farklar var?

Yenilenmiş Görüntüsü ve Daha Güçlü Ekran Kartı ile Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop

Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop GTX 1070 Max-Q GPU Sahip.

HP oyun dizüstü bilgisayar arenasında geride kalmıyor. ASUS, Acer, Gigabyte, MSI ve Razer‘ın son girişlerinde olduğu gibi, HP’nin amiral gemisi Omen 15, bir dizi yükseltme gerçekleştiriliyor.

Özellikle NVIDIA‘nın GTX 1070 Max-Q GPU‘su sayesinde daha ince bir kasa, ekran çerçevesinin önemli ölçüde azaltılması ve daha fazla beygir gücü kazanıyor. Bunların hepsini, Omen‘in nispeten düşük başlangıç ​​fiyatı olan 979 $ ile bir araya getirin ve HP’nin büyük bir bütçeye sahip olmayan oyuncular için başka harika bir alternatif seçeneği olabileceğini rahatlıkla görebilirsiniz.

Galeri: HP Omen 15 (2018) | 10 Foto

Omen 15, keskin ve açılı çizgilerle dolu siyah ve kırmızı plastik bir kasa ile geçen yılki model olarak aynı “savaş uçağı” stiline sahip. HP, bu yeni sürümün yüzde 7,4 daha az geniş ve daha önceki modele göre de yüzde 5’ten daha ince olduğunu iddia ediyor. Ancak en dramatik fark, Omen’in 15.6-inçlik ekranı etrafında, yüzde 65 daha küçük ve yüzde 35 daha incelmiş olan çerçevesidir.  Ekranın kendisine gelince, 60Hz’de 1080p ve 4K ve 144Hz’de 1080p seçeneğiniz var.

Bazı konfigürasyonlar da NVIDIA’nın G-SYNC teknolojisine de sahip olacak ve bu da oyun oynamanın daha da kolaylaşmasına neden olacak.

Tahmin edebileceğiniz gibi, Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop; 8 ve 6 çekirdekli konfigürasyonlarda Core i + H-serisine kadar uzanan 8. nesil Intel CPU’lara sahip olacak. NVIDIA’nın GTX 1070 Max-Q GPU modeli de kayda değer bir güncellemedir. Çünkü geçen yılki model GTX 1060 Max-Q ile dikkat çekiyor.

Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop

Bu, yalnızca 1080p performansından daha fazlasını beklediğiniz anlamına gelir – hızlı 144Hz ekran seçeneğine uygun şekilde kare hızlarını görebilirsiniz. Bazı şeyleri soğuk tutmak için HP, bazı Omen 15 konfigürasyonlarına ve daha büyük kanatlara sahip; daha dinamik kanatlı fanlarla daha fazla havalandırma ekledi.

Geçen yılki Omen 15 (solda) vs bu yılın (sağda).

 

Eviniz birden fazla PC varsa, Omen 15’in dahili oyun akışı teknolojisinden de yararlanabilirsiniz. Bu teknoloji Dizüstü bilgisayardan oyun oynamanızı daha yavaş makinelere yayınlamanıza izin verir – bu, TV’nizin yakınında bir tane varsa yararlı olabilir.

Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop

Omen 15, oyun akışını (Parsec’ten teknoloji ile güçlendirilen) içeren ilk HP PC olma özelliğine sahip ancak şirket; tüm Omen makinelerine bu teknolojiyi getirmeyi planlıyor.

Yeni HP Omen 15 Gaming Laptop Fiyatı?

Omen 15, 29 Temmuz’da satışa sunulacak. GTX 1050Ti GPU’lu başlangıç fiyatı 979 dolar. GTX 1070 Max-Q ve 4K ekranlı en yüksek model istiyorsanız 1,699 dolar ödemeniz gerekecek.