Sosyal Medya

Donanım

Yeni HP PC’ler, BT Ekiplerinin ve İçerik Üreticilerinin Verimliliğini Artırıyor

En yeni EliteBook 800 Serisi PC'ler, ZBook Firefly 14 ve ZBook Firefly 15, yeni özellikleriyle kurumsal kullanıcıların, BT ekiplerinin ve...

 

Yeni HP PC’ler Kurumsal Kullanıcıların, BT Ekiplerinin ve İçerik Üreticilerinin Verimliliğini Artırıyor

Çalışanların yarısından fazlasının işlerine evlerinden devam ettiği günümüzde hem onlar hem de BT ekipleri evde, ofiste veya başka uzak bir konumda yeni birlikte çalışma ve içerik üretme yöntemlerine alışıyor. HP, Kişisel Sistemler portföyüne yaptığı yeni eklemelerle kullanıcıların bağlantıda kalmasına, birbiriyle etkileşim kurabilmesine ve verimli olabilmesine yardımcı oluyor.

En yeni EliteBook 800 Serisi PC’lerZBook Firefly 14 ve ZBook Firefly 15, yeni özellikleriyle kurumsal kullanıcıların, BT ekiplerinin ve içerik üreticilerinin aşağıdakileri yapabilmesini sağlıyor:

  • Her yerde verimli olmak: Gigabit veri değerine sahip Wi-Fi 6, 4G LTE veya 5G ile mümkün olan en yüksek bağlantı hızlarında bağlantıda kalma ve neredeyse her yerden çalışma imkanı sunuyor. Yeni yapay zeka temelli gürültü azalma özelliği de konferans aramaları sırasında arka plandaki gürültüleri ve klavye seslerini bastırıyor. HP QuickDrop kullanıcıların fotoğraf, video ve dosyaları hızlıca ve güvenli bir şekilde HP PC ve telefonu arasında aktarmasını sağlıyor.
  • Stres yaşamadan çalışmak: HP Elite PC’ler ve HP İş İstasyonları dünyanın en güvenli ve yönetilebilir PC’leri arasında yer alıyor. Yeni eklenen Tile™ uyumluluğu da kullanıcıların (ve BT ekiplerinin) yakında veya uzakta olan PC’lerin nerede olduğunu kolayca bulabilmesini sağlıyor. HP’nin yeni izinsiz giriş tespit teknolojisi HP Tamper Lock da eğer PC fiziksel olarak açılırsa veya ifşa edilirse PC’yi kilitliyor ve kullanıcıya bildirim gönderiyor. Kolay bir temizleme için cihazlar evlerde sıkça bulunan ıslak mendillerle temizlenebiliyor ve HP Easy Clean gücü kapatmadan dokunmatik ekranın, klavyenin ve clickpad’in tek bir tuşla çalışmamasını sağlıyor. HP Sure View Reflect de ekrana yanlardan bakıldığında bakır ve yansıtıcı kaplamanın görülmesini sağlayarak kullanıcıların gizlilik içinde çalışabilmesine yardımcı oluyor.
  • Sürdürülebilir kaynaklı malzemeler sayesinde iyi hissetmek: Daha çevre dostu ürünlerin gelişimine güç veren PC’ler, dünyanın en sürdürülebilir PC portföyünün bir parçası. Aynı zamanda hoparlör kutusunda okyanusa gitmesi muhtemel plastik kullanılıyor ve paketin yüzde 100’ü sürdürülebilir kaynaklardan oluşuyor.

Kurumsal Kullanıcılar ve BT Ekipleri için Premium PC’ler

Hafif ve esnek tasarıma sahip HP EliteBook 800 G8 Serisi PC’ler, güçlü kurumsal dayanıklılık için üstün bağlantı ve birlikte çalışma imkanı sunuyor. 11. Nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alan cihazlar evde ofiste ve her yerde mobilite ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. 11. Nesil Intel® Core™ vPro® işlemci tabanlı sistemler Ocak 2021’de gelecek.

13.3″, 14″ ve 15.6″ diyagonal ekran seçeneklerine sahip HP EliteBook 800 G8 Serisi, kullanıcılara tüm çalışma ortamlarında bağlantıda kalma ve verimlilik imkanı sunan güçlü, son derece güvenli, dayanıklı ve uzun batarya ömrüne sahip dizüstü bilgisayar sunuyor. HP EliteBook 850 G8’de en gelişmiş performans için NVIDIA GeForce MX450 ayrık grafik seçeneği bulunuyor. Intel ile birlikte geliştirilen HP EliteBook 800 serisinin bazı yapılandırmaları, Intel Evo Platform için gerekli standartlara göre test edildi ve doğrulandı. Böylece hızlı tepkime süreleri, uzun batarya ömrü, hızlı şarj ve anında açılma gibi özellikler sunabiliyor. Intel® Evo™ vPro® platformunun ihtiyaçlarına göre ayarlanan ve doğrulanan 11. Nesil Intel® Core™ vPro® işlemciler Ocak 2021’de gelecek. HP Patch Assistant, kullanıcıların yanı sıra BT ekipleri de uzaktan çalıştığı için önemli güncellemelerin otomatik olarak yapılmasını sağlayarak HP cihazlarının sağlığının ve güvenliğinin takip edilmesini kolaylaştırıyor.

Yukarıdaki özelliklere ek olarak HP EliteBook x360 830 G8, 360 derece dönebilen menteşesi ve 13.3” diyagonal dokunmatik ekranı sayesinde kullanıcıların içerik üretme, bağlanma ve birlikte çalışma yöntemlerine uyum sağlayabiliyor. Opsiyonel HP Rechargable Active Pen G3’te bulunan yakınlık alarmı da eğer kalemi unutursa kullanıcıya bildirim gönderiyor.

14” ve 15.6” diyagonal ekrana sahip HP ZBook Firefly G8, 2D tasarım yapmak ve 3D versiyonunu görüntülemek için gerekli gücü ve performansı sayesinde kullanıcıların hareket halinde çalışabilmesini sağlıyor. Ağılığı yaklaşık 1,30 kilodan başlayan ve en üst mobilite için geliştirilen ZBook 14, doğru renkler sunan ekrana sahip dünyanın en hafif mobil iş istasyonu olarak dikkat çekiyor. ZBook’un bazı kaliteli deneyimleri ince, şık ve MacBook Pro 13” kadar hafif bir tasarımla birçok kişinin erişebileceği hale geliyor. Günümüzün teknik ve yaratıcı yöneticileri, STEAM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik) öğrencileri ve ürün tasarımcıları; renk doğruluğu, ISV sertifikasyonları, sorunsuz birlikte çalışma imkanı gibi özel geliştirici deneyimleri sayesinde profesyonel seviye performanstan faydalanabiliyor.

  • Birinci sınıf görsel doğrulukla ekran üzerinde bir milyar renk sunan DreamColor ekranla gerçek renkli dijital kanvas deneyimi sunuyor. İçerik üreticiler, PANTONE® Onaylı yeni ekranlarla gördükleri renklerin doğruluğundan emin oluyor. Bu ekranlar, gerçek dünyadaki PANTONE Renklerin simülasyonunu Pantone’nin renk doğruluğu kriterlerine uygun olarak gösterebiliyor.
  • Uzaktan çalışanların verimli olmasını sağlıyor. 4 GB GDDR6 VRAM ve önceki nesle kıyasla 3 kata kadar daha fazla grafik performansı ve Dell Precision 3550’den 2,6 kat daha iyi performansa sahip yeni NVIDIA T500 profesyonel grafik kartlarıyla gelişmiş performans imkanı tanıyor.  Kullanıcılar, konferans veya web uygulamalarıyla aynı anda şemaların veya tasarımların açılmasını ve işlerin her yerden yapılabilmesini sağlıyor. Ek olarak video konferans, webde gezinme ve yayın gibi birden fazla uygulamayı kullanırken daha verimli olma imkanı sunuyor.
  • ZCentral Remote Boost, ofisteki daha güçlü masaüstü iş istasyonlarına uzaktan erişimin avantajını kullanarak kullanıcılara birlikte çalışmak için devrimsel bir yol sunuyor. Bu çözümün gerçek zamanlı birlikte çalışma özelliği, ekipler ve uygulamalar arasında neredeyse tüm cihazlarla uzaktan birlikte çalışma imkanı sağlıyor.

Tüm bunların yanında ZBook Studio ve Create G7 yakın zamanda ilk günden itibaren Ubuntu 20.04’le ve veri bilimi araçları önceden yüklenmiş bir şekilde kullanılabilecek. Böylece veri bilimciler gerekli araçları bulmaya ve yüklemeye zaman harcamak yerine yeni PC’leriyle anında eğitim modellerini başlatabilecek. Bu donanım ve yazılım seti, veri bilimcilerin iş akışlarını ZBook’un esnekliği ve portatifliğiyle güçlendirmesini ve hızlandırmasını sağlayacak. HP’nin veri bilimi iş akışlarını nasıl kolaylaştırdığına dair daha fazla bilgi bağlantıda yer alıyor.

Tile CEO’su CJ Prober, konuyla ilgili şunları söyledi: “HP ile devam eden işbirliğimiz, kullanıcılara ve BT departmanlarına kolaylık sunmak üzerine kuruluyor. Tile, bu cihazlarda önceden kurulu olarak geliyor ve kolayca aktifleştirilebiliyor. Böylece dizüstü bilgisayarın nerede olduğunu düşünmeye gerek kalmıyor.”

NVIDIA Profesyonel Görselleştirme Kıdemli Direktörü Sandeep Gupte de “İnsanların bağlantıda kalmasını ve verimli olmasını sağlayan yüksek performanslı çözümler, uzaktan çalışmak için çok önemli. HP ZBook Firefly G8’de bulunan NVIDIA T500, yüksek grafik gerektiren işlerin kullanıcı nerede olursa olsun ultra kompakt bir kasa içerisinde yapılabilmesini sağlıyor” dedi.

Fiyatlandırma ve Erişilebilirlik

  • HP Elitebook 800 G8 Serisi’nin Ocak sonu satışa çıkması bekleniyor.
  • HP EliteBook x360 830 G8’in Ocak sonu satışa çıkması bekleniyor.
  • HP ZBook Firefly 14 G8 EMEA’da Aralık ayında satışa çıktı.
  • HP ZBook Firefly 15 G8 EMEA’da Aralık ayında satışa çıktı.