Sosyal Medya

iPhone

Yeni iPhone Pil Değişim Ücretleri Açıklandı, 1 Ocak’tan Geçerli Fiyatlar!

Yeni iPhone modelleri ile birlikte 1 Ocak 2019 Tarihinden itibaren geçerli olacak iPhone Pil Değişim Ücretleri Ortaya Çıktı. Yılbaşı gelmeden iPhone Pillerini Değiştirmenizde Fayda Var! İşte 1 Ocak'tan geçerli Yeni iPhone Pil Değişim Ücretleri...

iPhone Pil Değişim Ücretleri Şu anda Ucuz ancak bu durum 1 Ocak’ta Değişiyor

Yeni iPhone Pil Değişim Ücretleri Açıklandı, 1 Ocak’tan Geçerli Fiyatlar Ne Olacak? Yeni iPhone modelleri, iPhone XR, iPhone Xs ve iPhone Xs Max Modellerininde aralarında bulunduğu cihazlar için talep edilen Pil Değişim Ücretleri açıklandı.

Bildiğiniz gibi iPhone Pilleri, Apple’ın kendi problemleri ve eski iphone modellerinin yazılım güncellemelerinden sonra istikrarsız çalışması; pillerde ortaya çıkan fabrikasyon sıkıntılarını bir türlü giderememesi gibi sorunlar yüzünden, pil değişim kampanyası adı altında 31 Aralık tarihine kadar garanti dışı cihazlar için bile yarı fiyatına değiştiriliyor.

Mevcut durumda 29$ olan iPhone Pil Değişim Ücretleri 1 Ocak 2019 Tarihi itibariyle değişiyor.

9to5Mac tarafından belirtilen yeni ücretlendirmeye göre 2019’da garanti dışı pil değişim ücretlerinin maliyetleri ciddi derece de artıyor.

Yeni iPhone Pil Değişim Ücretleri Şöyle

  • iPhone XS, XS Max, XR, X: $69
  • iPhone 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6S, 6S Plus, 6, 6 Plus, SE: $49
  • All other eligible models: $79

Elbette iPhone’ları garanti kapsamında olan veya AppleCare + ‘nın kapsadığı kişilerin; pil değiştirmeleri için herhangi bir ödeme yapmak zorunda kalmayacak.

Eski cihazlar aniden kapanmaların önüne geçmek için konan Pil Sağlığı özelliği pilin durumunu yüzde olarak gösteriyor ve yüzde 80 altında görüyorsanız değiştirmenizde fayda var. Pil sağlığı özelliği iOS 12 Beta sürümü dışında tutulma ihtimali de var.