Sosyal Medya

iPhone

Yeni iPhone’lar 3.5mm Kulaklık Dönüştürücü ile Gelmiyor

Apple yeni iPhone Modellerinin Kutusunda 3.5mm-to-lightning Kablosuna yer vermeyecek. Yeni iPhone'lar 3.5mm Kulaklık Dönüştürücü ile Gelmiyor.

Yeni iPhone’larda  3.5mm Kulaklık Dönüştürücü ile Birlikte Gelmiyor!

Apple bizimle dalga geçiyor. Yeni iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerinde kulaklık jakı olmadığı gibi 3.5mm-to-lightning dongle‘da gelmiyor. Sanırız 1000 dolarlık bir iPhone’un 9 dolarlık bir kulaklık dönüştürücüsünü – headphone-dongle – hak etmediğini düşünüyor.

Yeni iPhone'lar 3.5mm Kulaklık Dönüştürücü ile Gelmiyor

Bir çok akıllı telefon üreticisi, kulaklık jakını bana göre yanlış bir şekilde telefonlarından hızla çıkarırken, daha önce var olan bir aksesuar ekosistemini görmezden geliyor.  OnePlus gibi bir kaç üretici en azından bir teselli ödülü sunuyor. En azından Dongle – Dönüştürücüyü ucuza sunuyor!

Bunun basitçe anlamı, bu dönüştürücü kablo için 9 dolar gibi bir ek ödemeniz gerekebilir. Kablolu kulaklıkları yeni iPhone’larda kullanmak için 3,5mm’lik bu dönüştürücüye ihtiyacınız var. Telefonunuz en yenisi olsa bile Macbook Pro örneğinde olduğu gibi eski mac kullanıcıları bu dönüştürücülere kesinlikle muhtaç.

Yeni iPhone'lar 3.5mm Kulaklık Dönüştürücü ile Gelmiyor

Yeni iPhone’lar ile Gelenler Neler?

  • iPhone’nun kendisi
  • EarPods bağlamak için Lightning port
  • Şarj kablosu
  • USB Şarj Aparatı
  • Dökümanlar

Apple, şarj cihazını önümüzdeki yıl bu kutudan çıkarırsa şaşırmayın sakın….

Mashable