Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple yakında iki Apple Watch ve yeni bir iPad Air duyurabilir

Apple yakında iki Apple Watch ve yeni bir iPad Air duyurabilir. Pandemi sürecine rağmen Apple 5G iPhone satışları için yüksek beklentileri var

Apple yakında iki Apple Watch ve yeni bir iPad Air duyuracak!

Pandemi süreci Apple’ı pek etkilemiş gibi görünmüyor. Sadece üretim tarafında biraz sıkıntı oldu ama satışlar tam gaz gidiyor…iPhone 12 ve iPhone 12 Pro beklentilerinin tavan yaptığı bir zamanda raporlar yeni cihazları da müjdeliyor.

Pandemi sürecine rağmen Apple 5G iPhone satışları için yüksek beklentileri var. Apple, yeni bir Bloomberg raporuna göre, bu yıl 75 ila 80 milyon 5G iPhone satmayı planlıyor.

Son satışa rakamları, son birkaç yıldır iPhone lansman öncesiyle aynı veya biraz daha yüksek. Bu da Apple’ın koronavirüs salgınının talebi azaltmasını beklemediğini gösteriyor. Şirket telefonlardaki bir anlamdaki bir aylık gecikmeyi yani Ekim ayına sarkacağını zaten açıklamıştı.

Bloomberg’in raporu ayrıca, sonbaharda donanım duyuruları için planladığı söylenen geniş bir Apple toplamasını da içeriyor. İşte Mark Gurman ve Debby Wu’nun beklentileri:

  • 5,4, 6,1 veya 6,7 ​​inç boyutlarında gelen OLED ekranlı dört yeni iPhone; 6.1 inçlik boyut, hem çelik kenarlı “Pro” serisi hem de mevcut iPhone 11’e eşdeğer alt uç alüminyum için bir seçenek olacaktır. Yeşil 11 Pro’nun yerini alan yeni bir koyu mavi renk seçeneği olacak. 6.7 inçlik Pro, bu yılki iPad Pro’da piyasaya çıkan LIDAR tarayıcıyı alan tek model olabilir. Tüm iPhone’lar 5G’yi destekleyecek ve kare kenarlı yeni bir tasarıma sahip olacak. Pro modellerinin alüminyum varyantlardan daha geç gönderilmesi bekleniyor.
  • İnce çerçeveli yeni iPad Air modeli, iPad Pro’ya benzer. Bu, analist Ming-chi Kuo’nun bu yılın başlarında bahsettiği 10.8 inç iPad olabilir , ancak Kuo’nun da öngördüğü güncellenmiş iPad mini’den söz edilmiyor. Güç düğmesinde bir Touch ID parmak izi sensörüyle tamamlanan yeni bir 10.8 inç iPad Air broşürünün doğrulanmamış görüntüleri geçen hafta Twitter’da yayınlandı .
  • İki yeni Apple Watch çeşidi: Series 5’in doğrudan bir halefi ve bir alt uç Series 3 yedeği.
  • Daha küçük, daha ucuz HomePod akıllı hoparlör.
  • Apple markalı (yani Beats değil) kulak üstü kulaklıklar.

Güncellenmiş bir işlemciye ve yeni uzaktan kumandaya sahip yeni bir Apple TV‘nin de bu yıl hazır olmasa da çalışmaların içinde olacağı söyleniyor. <span”>Son olarak Bloomberg, Apple’ın, geciken iPhone sürümlerine rağmen iOS 14’ü Eylül ayında piyasaya sunmasını bekliyor.