Sosyal Medya

Tablet

Apple’ın bir sonraki giriş seviyesi iPad’i, iPad Pro’ya çok benzeyebilir

Apple'ın bir sonraki giriş seviyesi iPad'i, iPad Pro'ya çok benzeyebilir. Apple standartlarını yükseltiyor. Bir önceki iPad Pro tasarımı...

Apple’ın bir sonraki giriş seviyesi iPad’i, iPad Pro’ya çok benzeyebilir

Apple’ın standartlarını yükseltiyor. Beklendiği gibi iPad Pro tasarımı bir sonraki iPad’e miras geliyor… Face ID ve Magic Keyboard desteği olabilir.

Daha ince çerçeveli daha büyük bir giriş seviyesi iPad hakkında söylentiler dolaşıyor, ancak bu tabletin neye benzeyeceği artık daha net. 91mobiles ekibi, Apple’ın daha uygun fiyatlı iPad’ine yönelik güncelleme için tasarım şemaları olarak söylediklerini yayınladı. Doğruysa, yeni seçenek listesi, benzer şekilde ince çerçevelere ve kutulu bir tasarıma sahip kesilmiş bir iPad Pro olacak gibi. Yeni kanıtlar, Touch ID yerine Face ID kullandığını ve bir Smart Connector, olası Magic Keyboard desteğine dair ipuçları veriyor.

Apple'ın bir sonraki giriş seviyesi iPad'i, iPad Pro'ya çok benzeyebilir

Daha önceki raporlar gibi bu yazıda da 10.8 inçlik ekran doğrulanıyor. Ancak Apple maliyeti düşürmek için Pro’daki Lidar ekli ikili kamera seti yerine tekli bir kamera seti kullanabilir. USB-C desteği ve çift hoparlör henüz doğrulanmış özellikler değil. Apple daha önce tek hoparlör kullanmış olsa bile alt tarafta simetrik olarak iki höparlör çıkışı gösteriyordu. Bu sadece görsellik için anlaşılan.

Yeni iPad’in özellikle nasıl bir performans sunacağı henüz belli değil ancak A10 Bionic işlemciden çok daha iyi olacağı kesin.

Yeni iPad ne zaman gelebilir derseniz de?

Apple’ın Eylül ortasında alışılmış donanım etkinliğini (sanal biçimde de olsa) düzenleyeceği söyleniyor ve yeni iPad’i iPhone 12 serisiyle birlikte tanıtabilir. Pandemi sürecinde bu etkinliklerin nasıl olacağının bir garantisi yok elbette. Ancak Apple özellikle tasarım dilini ve standartlarını yeni seride gerek iPad’te gerekse iPhone serisinde yükseltiyor.