Sosyal Medya

MacOS

Yeni MacBook Pro’da En Dikkat Çekici Özellik, Sessiz Klavye Nasıl?

Yeni MacBook Pro'da En Dikkat Çekici Özellik, Sessiz Klavye Nasıl? Ortalama yazım gürültüsü ölçmek zor bir şey, ancak ekstra silikon tabakasının bir yastık görevi görmesini ve aynı zamanda tuşların yatay hareketini stabilize etmesini sağladığı çok belli.

Yeni MacBook Pro Klavyesinde Yazmak Nasıl Bir Şey?

Yeni MacBook Pro’da En Dikkat Çekici Özellik, Sessiz Klavye Nasıl?

Yeni MacBook Pro piyasaya sürüleli sadece iki gün oldu ancak en dikkat çekici özellik kesinlikle yeni sessiz klavyesi oldu.

2018 Macbook Pro (2018 mid) daha önce gelen gümüş renkli şık klavyelerin yerine kelebek klavye tasarımlı üçüncü nesil bir tasarım koyuyor. Apple, klavye konusunda dikkat çekenin; sadece tasarım değişikliğinin yanında aynı zamanda çok sessiz olmasına da atıfta bulunuyor.

Yeni bir silikon tabaka, hem tuşları hem de toz ve diğer parçacıklardan korumak için bir yastık görevi görüyor. bu tasarım bir önceki modelde endişe uyandıran ve tepki çeken klavyenin güvenilirliğini arttırabilir.

Yeni MacBook Pro'da En Dikkat Çekici Özellik, Sessiz Klavye Nasıl?

Peki yeni MacBook Pro Klavyesi Nasıl Hissettiriyor!

Kesinlikle bir kelebek klavyesi gibi hissettiriyor. Gözü kapalı hemen anlayabileceğiniz ve oldukça hızlı yazı yazabileceğiniz bir tasarım. Daha öncekinden ciddi derece de farklı.

Bu ince fark şöyle tanımlamam mümkün, artık harf tuşları özellikle parmaklarınızın ucunda bir öncekine göre daha hazır ve güçlü duruyor.

Daha sessizler mi ? derseniz, kesinlikle EVET! klavyenin hacmi ve klavyenin kendisi yazım stiline bağlı olarak size bir öncekine göre çok ciddi performans farkı hissettiriyor.

Ortalama yazım gürültüsü ölçmek zor bir şey, ancak ekstra silikon tabakasının bir yastık görevi görmesini ve aynı zamanda tuşların yatay hareketini stabilize etmesini sağladığı çok belli.

Özetle yeni MacBook Pro 2018 ile yazı yazmak oldukça zevkli olacak. Diğer özelliklerindeki performans iyileştirmeleri ise ekstra kazanç. Yeni MacBook pro almışlar için değiştirmek için fazla bir sebep sunmuyor olsa da; yeni alacaklar için eskisinin fiyatına bu yeni özellikleri almak oldukça avantajlı olacak.

Bir de kur farkları yüzünde oluşan fiyat artışları olmasaydı bence tadından yenmezdi.