Sosyal Medya

Otomobil

Yeni Megane HB E-TECH Plug-in Özellikleri Nelerdir?

Yeni Megane HB E-TECH Plug-in Özellikleri Nelerdir?. Renault EASY LINK multimedya sistemi ve 10.2 inç dijital gösterge paneline sahip...

Yeni Megane HB E-TECH Plug-in

İlk kez 1995 yılında lanse edilen Megane, dünya çapında 4 farklı nesil ile 7 milyon satış adedine ulaştı. Şarj edilebilir hibrit E-TECH Plug-in teknolojisi ile sunulacak olan Yeni Megane HB, CO2 emisyonlarını sınırlandırıp uzun yolculuklarda bile yakıt tüketimini kontrol ederken yeni bir elektrikli deneyim keşfi sunuyor.

Elektrikli mobilite konusunda uzman olan Renault, Yeni Megane HB ile 160 bg şarj edilebilir E-TECH plug-in hibrit motorunu pazara sunuyor. Model, benzersiz bir sürüş deneyimi sağlamak için enerji geri kazanımına odaklanan yeni teknolojiden yararlanıyor.

Yeni Captur E-TECH Plug-in ve Yeni Megane HB E-TECH Plug-in, 9,8 kWh (400V) kapasitesi olan pili sayesinde, karma tüketimde (WLTP) 50 kilometreden 135 km/s hıza kadar ve şehir içi kullanımda 65 kilometreye kadar (WLTP City) %100 elektrik kullanımına izin veren menzil sunuyor.

Yeni Megane E-TECH Plug-in, karma tüketimde 1,3 L/100 km tüketim ve 30 gram CO2/km (onay aşamasındaki WLTP değerleri) değerlerine sahip.

Yeni Megane E-TECH Plug-in, Renault EASY LINK multimedya sistemi ve 10.2 inç dijital gösterge paneline sahip yeni bir 9.3 inç multimedya ekrana sahip. 3 sürüş modu ile özel MULTI-SENSE ayarlarından faydalanıyor:

  • – Pure: Ekrandaki ayarlardan ve kontrol panelindeki özel bir düğmeyle erişilebilen bu mod, %100 elektrikli sürüşte yeterli şarj bulunması halinde geçiş yapılmasını sağlıyor.
  • – MySense: Hibrit modu daha ekonomik sürüş için optimize ediyor.
  • – Sport: Bu mod,maksimum performans sunuyor.