Sosyal Medya

Android

Yeni Nexus Modellerinin Özellikleri Sızdırıldı.

LG ve Huawei tarafından üretilip Android M ile gelmesi beklenen yeni Nexus modellerinin özellikleri sızdırıldı.

LG ve Huawei tarafından üretilip Android M ile gelmesi beklenen yeni Nexus modellerinin özellikleri sızdırıldı.

Android işletim sisteminin geliştiricisi ve akıllı telefon pazarını hareketlendiren markalardan biri olan Google’ın, yeni Nexus modelleri için bu yıl LG ve Huawei markaları ile çalışacağı kesinleşmiş gibi görünüyor.

Bir süredir haklarında çeşitli iddialar olan yeni LG Nexus ve Huawei Nexus modelleri hakkında, ilk önemli özellik paylaşımları bugün yapıldı. Pek çok önemli sızıntıyı gerçekleştiren Onleaks, bugün yeni LG Nexus ve Huawei Nexus modelleri hakkında bilgiler paylaştı.

01-lg-huawei-nexus

USB Type-C ve parmak izi okuyucu

Onleaks tarafından belirtilene göre Yeni LG Nexus ve Huawei Nexus modelleri, metal kasa, USB Type-C ve parmak izi okuyucu ile gelecekler.

LG Nexus modeli 5.2 inç ekran ve 9.8 mm kalınlık, Huawei Nexus ise 5.7 inç ekran ve 8.5 mm kalınlık ile gelebilir deniliyor. Bu paylaşım ile ilginç bir sonuca daha vardığımızı belirtmemiz gerek.

LG için metal kasayı test etme şansı olabilir

Zira daha önce metal kasalı Android telefon geliştirmemiş LG, Nexus modeli ile birlikte metal kasayı test edebilir. Bu şekilde gelecek yıl duyurulacak LG G5 modelinde metal kasaya yer verilebilir.

Sonuç olarak Android M işletim sistemi ile gelecek yeni LG Nexus ve Huawei Nexus modelleri, akıllı telefon pazarında dikkat çeken cihazlar olacak gibi görünmekte.