Sosyal Medya

Otomobil

Yeni Opel Astra 2016 ilk Görüntüleri !

Opel 'in asi Çocuğu Yeni Opel Astra 2016 'nın ilk görüntüleri italya'dan geldi.

Opel ‘in asi çocuğu Yeni Opel Astra 2016 ‘nın ilk görüntüleri italya’dan geldi.

İtalyan “Carpassion.it” isimli internet sitesinde Opel Astra 2016’nın ilk bilgileri ve fotoğrafları yer aldı .

Bu sızdırılan fotoğraflar Opel’in yeni tasarım anlayışını gözler özüne serdi.

Monza konseptinden esintilere sahip beşinci nesil Astra selefine göre 100 kilogramlık daha hafif. Yenilenen ön ızgarada, Corsa’da gördüğümüz keskin çizgiler kullanılmış. Artık 7 senedir kullanılan klasikleşen ön farlar bu araçta küçük makyajlarla kullanılmaya devam edilmiş. Eski modelde Adaptif Farlar opsiyon olarak gelirken yeni modelde yeni far opsiyonu ise IntelliLux LED Matrix farlar.

Bu yeni sistem farlar sekiz adet LED bölmeden oluşuyor ve ışığın yoğunluğu ve parlaklığı karşı yönden gelen trafiğin durumuna göre otomatik olarak ayarlıyor. Opel’in bu gelişmesi kullanıcılar için gece yollarını artık gündüz yollarından farksız hale getirecek.

13

Chevy gibi General Motors’a bağlı olan Opel, yeni Astra’da hem Android Auto hem de CarPlay uyumlu yeni bir multimedya sistemi kullanıyor.

Kaputun altında ise araca güç veren 1.0 litre, 1.4 litre ve 1.6 litre bi-turbo olmak üzere 3 çeşit benzinli motor seçeneği bulunuyor.

Bu motorların güçleri sırasıyla; 115 HP, 140 HP ve 195 HP. Ekonomi isteyen kullanıcıları içinde 2.0 litre CDTI dizel motor seçeneği bulunduran Opel’in bu motoru 195 beygir güç üretiyor.

Yeni Opel Astra 2016 Almanya’nın Frankfurt kentinde Eylül ayında yapılacak otomobil fuarında tanıtılması bekleniyor.

Yeni Opel Astra OPC 2016 için tıklayınız.