Sosyal Medya

Donanım

Yeni Panasonic projektör, pürüzsüz ve zengin ayrıntılı 4K görüntü!

Panasonic, 5.200 lümenlik PT-FRQ50 projektörünü oluşturmak için üstünlüğü kanıtlanmış 1 Çipli DLP SOLID SHINE Lazer projeksiyon teknolojisine Quad Piksel Sürücüsünü ekledi.

Yeni Panasonic projektör, pürüzsüz ve zengin ayrıntılı 4K görüntülere yönelik artan talebe yanıt veriyor

Ultra ince ayrıntı çözünürlüğüne yönelik artan talebe yanıt vermek isteyen Panasonic, 5.200 lümenlik PT-FRQ50 projektörünü oluşturmak için üstünlüğü kanıtlanmış 1 Çipli DLP SOLID SHINE Lazer projeksiyon teknolojisine Quad Piksel Sürücüsünü ekledi.

Eğitim kurumları, şirketler, sanat ve müze sergileri için pürüzsüz ve zengin ayrıntılara sahip 4K (3840 x 2160) görüntüleri sunmasının yanı sıra projektör, aynı zamanda 8 ms’nin altında minimum giriş-çıkış gecikme süresine sahip olan ve bu sayede simülasyon ve e-sporlarda kullanıma yönelik olarak projektörün kapsamını genişleten 240Hz/1080p kare hızı da sunuyor. Panasonic’in orijinal pikseli dört katına çıkaran teknolojisi Quad Piksel Sürücüsü, doğal keskinliğini ve netliğini koruyan sıra dışı detaylara sahip 4K görüntüler üretiyor.

Yüksek 240Hz işleme hızı ve dar DMD diyafram açıklığı oranı pürüzsüz, ızgarasız görüntülerde en ince ayrıntılar ve dokularla etkileyici bir gerçekçilik sunuyor.

Zengin Renk İyileştirici, aslına uygun içerik üretimi için doğru renkleri veriyor

Farklı projeksiyon uygulamaları ve 4K kurulum ortamlarına yönelik olarak PT-FRQ50, uzun mesafelerden 4K video ve kontrol sinyali aktarımı için kolay entegre edilen DIGITAL LINK bağlantısı ve kontrol için ayrı bir LAN terminali olmak üzere uyumlu cihazlardan CEC komutlarını destekleyen iki adet HDMI girişi içeriyor.

Çok yönlü 2,0x yakınlaştırma lensi, büyük görüntü boyutlarını esnek izdüşüm mesafeleriyle dar alanlara getiriyor

Geniş V/H Lens Kaydırması ile birlikte (V: +%71, -%49, H: +%34, -%27) projektör konumunu ve görüntü pozisyonunu ayarlamak için daha fazla özgürlük sunuyor.

Geometrik Ayarlama, bilgisayar olmadan uzaktan kumanda ile Serbest Çalışma Ekranı kullanılarak kolayca yapılıyor

Geometry Manager Pro için önceden etkinleştirilen yükseltme kitleri, kamerayla aynı anda birden fazla ekranın otomatik kalibrasyonunu ve geniş kapsamlı yazılım tabanlı geometrik ayarlama ve gelişmiş maskeleme işlevlerini sunuyor.

Remote Preview Lite, görüntü projeksiyonu olmadan bir bilgisayarda giriş-video kontrollerine izin veriyor

Yüksek güvenilirliğe sahip ve az bakım gerektiren projektör, 20.000 saate kadar bakımsız projeksiyon sunarken Çoklu İzleme ve Kontrol Yazılımı bakımını kolaylaştırıyor ve isteğe bağlı Erken Uyarı işlevleri sayesinde beklenmedik arıza sürelerini önleyebiliyor.

PT-FRQ50 Projektörün Ocak 2022’de piyasaya sunulacak. Yıl içinde daha fazla model seriye eklenecek.