Sosyal Medya

Otomobil

Yeni Peugeot 508, Matrix Led Farları ile Sportif Sedan Şıklığı 

Yeni PEUGEOT 508, yüksek verimliliğe sahip dizel motoru, Matrix led far teknolojisiyle, yeni aslan pençesi tasarımlı led arka stoplarıyla ve benzersiz, kusursuz, yeni ön ızgara tasarımı ile PEUGEOT’un imza kodlarını birleştiren sedan modeli Türkiye'de satışa sunuldu.

Yeni Peugeot 508, Matrix Led Farları ile Sportif Sedan Şıklığı

 

Yeni PEUGEOT 508, yüksek verimliliğe sahip dizel motoru, Matrix led far teknolojisiyle, yeni aslan pençesi tasarımlı led arka stoplarıyla ve benzersiz, kusursuz, yeni ön ızgara tasarımı ile PEUGEOT’un imza kodlarını birleştiren sedan modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Bodrum’da düzenlenen etkinlikle satışa sunuldu! İşte Yeni PEUGEOT 508’in özellikleri ve fiyatları?

 

Hem sedan hem spor otomobil denilince akla gelen ilk modellerden birisi Peugeot 508’in yenilenen modeli nihayet Türkiye’de satışa sunuldu. Sınıfının öncüsü Yeni PEUGEOT 508 yüksek verimliliğe sahip dizel motoru ile dinamik sürüş deneyimi sunuyor.

Modelde yeni renkleri selenyum gri, eclipse mavi ve okenit beyaz ile birlikte toplamda 7 farklı göz alıcı renk seçeneği var.

Digital i-Cockpit: 

Kompakt direksiyon, kişiselleştirilmiş dijital ön gösterge paneli, kişiselleştirilebilir 10″ HD dokunmatik ekran ve piyano tuşlarindan oluşan PEUGEOT i-Cockpit® ile aracın kontrolü her zaman sizin elinizin altında.

Matrix LED Teknolojisi: 

PEUGEOT’un bugüne kadar sundugu en ince far tasarima sahip olan bu yeni far tasarimi markanın imza özelliklerinden birisi. Optimum sürüş deneyim ve güvenliği bir arada sunan yeni Matriz Led Teknoloji farlar Işık hüzmelerini trafik koşullarına göre otomatik ayarlıyor.

Night Vision Gece Görüş Sistemi:

Night Vision Gece Görüs Sistemi beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan  yayaların ve hayvanların
varlığını algılar ve dijital gösterge panelinde bu konuda uyarı gösteriyor.

AGR Onaylı Koltuklar:

Yeni PEUGEOT 508, belki de içerisine girdiğinizde size premium zenginlik hissini yansıtan en önemli unsurlardan birisi hiç şüphesiz AGR Onaylı yeni koltukları.

Bu özel tasraım koltuklar Nappa Deri opsiyonuyla beraber elektrikli ve çok noktalı masaj özellikleriyle zenginleştirilmiş durumda.

Yeni Peugeot 508 Sportif Tasarımdan Ödün Vermemiş!

Verimli dizel motoru, üstün performansı, malzeme kalitesi, eşsiz tasarımı ve yeni özellikleri ile mükkemmelliği sunan Yeni PEUGEOT 508 güçlü görünüme vurgu yapıyor.

Gövde tasarımı, şık kapı tasarımına yine yeni jant tasarımı eşlik ediyor.

BlueHDi 130 HP EAT8 dizel motor kullanılan modelde yakıt tüketimi 100 km’de 5,1 litre.

Model boyutları ise;

  • 4750 mm uzunluk, 1859mm genişlik ve 1403mm yükseklik sunuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

TeknoTalk (@teknotalkweb)’in paylaştığı bir gönderi

Peki Yeni Peugeot 508 Sürüş Deneyiminde Hissettiklerim!

Yeni 508’in dış tasarımı baştan sona kadar sportif sedan şıklığını yansıtıyor, diğer yandan 3 pençe LED tasarımı aslında markada yapılan önemli tasarım değişikliklerinden birisi. Daha hırçın bir görüntüsü var. Ön tarafta yeni elektrikli geleceği temsil yenilenmiş logonun burada da kullanıldığını görüyoruz.

19 inç jantlar tabiki GT donanımının en önemli ayrıntılarından birisi.

Aracın içine girdiğiniz ise kendinizi kesinlikle bir F1 pilotu gibi hissedeceksiniz. 10 inçlik Ekran, ön taraftaki deri spor direksiyon, anahtarsız çalıştırma bu hissiyatı destekleyen önemli özelliklerden. Açılır tavan ise gökyüzünün keyfini çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Aracın yol tutuşu ve kalkışı mükemmel. Daha ilk dakikadan size neler verebileceğini hissettiriyor. EAT8 şanzuman vites geçişleri mükemmel ötesi, dönüşlerde 19 inç jant ile birlikte harika bir yol tutuş var. Dikiz aynasına baktığınızda ise standart araçlara göre daha az bir görüntü göreceksiniz, bu da spor otomobil olmasından kaynaklı. Görüş açınız bu anlamda biraz kısıtlı.

Deri Koltuklar, birbirinden yeni mobilite özellikleriyle yeni Peugeot 508 özellikle benim gibi Sportif Sedan sevenler için kesinlikle ideal bir otomobil.

Fiyatlar ise 1.770 Bin TL’den başlıyor. GT donanımlı olan modeli ise 1.968 Bin TL…

Otomobil işi tutku işi, bütçe işi. Bu bütçelere sahipsiniz bu modeli almamak için bir neden göremiyorum. Ailenize ikinci bir araba almak isterseniz de, yeni 2008‘e bir göz atmanızda fayda var derim. B-SUV modeli de yepyeni özelliklere kavuştu.

Yeni Peugeot Modellerinin Güncel Fiyatları Burada