Sosyal Medya

Donanım

Yeni RQ7 Serisi 1-Çipli DLP® Projektörü ISE 2024’te tanıtıldı!

Panasonic Connect Europe, genişletilmiş 4K serisi ile sürükleyici 4K görsel deneyimini herkes için erişilebilir hale getiren RQ7 Serisi 1-Çipli DLP® Projektörü ISE 2024'te tanıttı.

Yeni RQ7 Serisi 1-Çipli DLP® Projektörü ISE 2024’te tanıtıldı!

 

Yeni RQ7 1-Çipli DLP projektör serisi ile herkesin erişebileceği sürükleyici deneyimler

Sadeleştirilmiş çalışma şekli, sürükleyici deneyimler elde etmek için düzenlenmiş bir 4K DLP çözümü…


Panasonic Connect Europe, genişletilmiş 4K serisi ile sürükleyici 4K görsel deneyimini herkes için erişilebilir hale getiren RQ7 Serisi 1-Çipli DLP® Projektörü ISE 2024’te tanıttı. FRQ60 Serisi (6.000 lm) ve REQ12 Serisi (12.000 lm) arasında yer alan RQ7 Serisi (7.500 lm), galeriler, müzeler ve Konum Tabanlı Eğlence (LBE) cazibe merkezleri için daha fazla esneklik ve daha geniş bir projeksiyon yelpazesi sunar. Aynı zamanda, mevcut altyapıya ve AVoIP’ye kolay entegrasyon için Intel SDM özellikli 8.000 lm’nin altındaki ilk Panasonic projektördür.

Panasonic Connect Türkiye Ülke Müdürü Uğur Çağlar,

“Sürükleyici deneyimler için giderek artan ziyaretçi beklentileri ile entegratörler, karmaşık prodüksiyon ortamlarında duygusal olarak ilgi çekici görsel performans ve basitleştirilmiş bir iş akışı sunan modern bir 4K DLP® çözümü arıyor. RQ7 Serisi 1-Çipli DLP® Projektör, verimli kurulum için mevcut RZ790/RZ690 modellerinden %29 daha küçük ve %16 daha hafiftir. Kırmızı parlaklığı ve kontrast performansını artırırken pürüzsüz, ayrıntılı 4K çözünürlük sunar” dedi.

Sürükleyici 4K Görselleri Erişilebilir Hale Getirme

Yeni projektör RQ7/RQ6, 0,65 inç (16:9) DLP® çipini ve Panasonic’in Quad Pixel Drive teknolojisini kullanarak fırça darbeleri gibi nüanslı ayrıntıları sorunsuz bir şekilde ifade eden 4K görüntüler sunar. 240Hz/1080p içeriği minimum hareket bulanıklığı ve 8 ms veya daha az gecikmeyle yansıtabilir ve etkileşimli cazibe merkezlerinde dijital içeriği ve analog hareketi birleştirmek için şirketin isteğe bağlı ET-SWR10 Gerçek Zamanlı İzleme Projeksiyon-Haritalama Sistemi ile birlikte çalışır.

Geliştirilmiş Dinamik Kontrast kullanılarak görsel etki artırılır. Zengin Renk Geliştirici, yeni Müze Modu ile daha da optimize edilmiş görüntü kalitesiyle sanat eseri üretimi için canlı kırmızı tonlar sunar. Haritalama için, nokta tabanlı siyah seviyesi ayarı, kavisli zeminlerde sorunsuz homojenlik sağlar. Geniş ekran 21:9 konferans yazılımı düzenleri ve video içeriği de desteklenir.

Zahmetsiz İş Akışı için Kompakt Tasarım

Kolay taşıma, depolama ve kurulum için RQ7 Serisinin minyatür tasarımı ve küçültülmüş ambalajı, ek kaynakları ve karbon ayak izini azaltır. Panasonic’in yakında çıkacak olan ET-SBFMP10 medya işlemcisi de dahil olmak üzere isteğe bağlı tescilli veya üçüncü parti işlev kartları için Intel® SDM’ye hazır yuvayı kullanarak sistem altyapısına sorunsuz bir şekilde entegre olur. RQ7 Serisi, kullanıcıların Panasonic 1-Çipli DLP® projektörler için mevcut DLE Serisi lenslerini tamamlayarak ilk yatırımı en aza indirir ve sürdürülebilirliği teşvik eder. DLE020 Ultra Kısa Mesafe Geniş Açılı Zoom Lensi kullanılırken isteğe bağlı lens aparatı ihtiyacını ortadan kaldıran ve desteğe ihtiyaç duymadan lens kaydırma sağlayan lens yuvasının tutuş sağlamlığı da arttırılmıştır. Geo Pro için önceden etkinleştirilmiş yükseltme kitleri, kamera aracılığıyla kenar karıştırmayı otomatikleştirir.

Kararlı, Güvenilir ve Verimli Projeksiyon

RQ7 Serisi, istikrarlı ve çevre dostu bir çalışma sunar. Optik motoru ve lazer ışık kaynağı modülü, IP5X Toz Korumalı (IEC 60529) standardına uygun olarak yüksek toz koruma performansı sağlarken, rafine soğutma sistemi filtre ihtiyacını ortadan kaldırarak israfı azaltır ve 20.000 saat boyunca bakım gerektirmeyen çalışmayı destekler. Çoklu Lazer Sürücü Motoru, olası bir diyot arızası durumunda parlaklık kaybını sınırlarken, Yedekleme Girişi, ekran karartması olmadan bir yedekleme sinyaline geçebilir. ECO Modu, enerji tüketimini azaltır ve çalışma ömrünü önemli ölçüde uzatır.

RQ7 Serisi, 2024’ün 3. çeyreğinden itibaren satışa sunulacak. Daha fazla bilgi için: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/products/projectors/pt-rq7l