Sosyal Medya

Android

Yerli Üretim Realme C25 Sürpriz fiyatıyla Trendyol’da!

Yeni yerli üretim realme C25, 25 Ağustos tarihinde başlayan kampanya ile  bekleyenlerine cazip fiyatıyla Trendyol’da  satışa sunuldu. 

realme’nin 6000mAh Pil gücüyle Merak Edilen Yerli Üretimi C25 Sürpriz fiyatıyla Trendyol’da!

realme’nin 6000mAh batarya, MediaTek Helio G70 işlemci48MP AI Üçlü Kamera ve TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikası özellikleriyle ön plana çıkan yeni yerli üretimi realme C25, 25 Ağustos tarihinde başlayan kampanya ile  bekleyenlerine cazip fiyatıyla Trendyol’da  satışa sunuldu. 

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme’nin Türkiye’de ürettiği ve 23 Ağustos tarihinde tanıtımını yaptığı realme C25, Süper Gece manzarası özellikli 48MP AI Üçlü Kamera, ultra 6000mAh batarya, 6,5”HD+ mini çentik tasarımlı tam ekran ve sekiz çekirdekli MediaTek Helio G70 12nm 2.0GHz işlemci gibi gelişmiş özellikleriyle segmentinde dikkat çekiyor. TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına sahip akıllı telefonu realme C25 Trendyol’da tüketicisinin beğenisine sunuluyor.

Çiğdem Siyahı ve Bodrum Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan realme C25, aynı zamanda güçlü pil ömrüne sahip bataryası ile tüketicilere kesintisiz günlük kullanım konforu sunarak, Trendyol’da iyi bir giriş segment akıllı telefon arayışında olanlar için ideal seçim olacak.

realme’nin yeni yerli modeli olan realme C25, 25 Ağustos tarihinde başlayarak Trendyol’da ‘realme Türkiye Garantili’ olarak https://bit.ly/3mwXljq  ve Trendyol mobil uygulamasından satın alınabiliyor.